ΑρχικήGamingΤο Lenovo Website Update φαίνεται να επιβεβαιώνει τα νέα μοντέλα Legion GO

Το Lenovo Website Update φαίνεται να επιβεβαιώνει τα νέα μοντέλα Legion GO

Σύμφωνα, με τις ενημερώσεις που έγιναν στην ιστοσελίδα της Lenovo για το Legion GO, μπορούμε να δούμε πως η Lenovo αναπτύσσει μία πιο προσιτή εκδοχή του φορητού Go-To PC Lenovo Go “Lite”.

Το Lenovo Legion GO είναι ένα πανίσχυρο φορητό PC gaming, αλλά η ευρύχωρη QHD οθόνη 144Hz συμβάλλει σε μια υψηλή τιμή. Μια τιμή που ίσως δεν ενθουσιάζει πολλούς όταν εξετάζουν πιο οικονομικές επιλογές όπως το Asus ROG Ally Z1 ή το Steam Deck OLED. Ωστόσο, μια πρόσφατη ενημέρωση FAQ στην ιστοσελίδα της Lenovo υποδηλώνει ότι τουλάχιστον μία εναλλακτική προστίθεται στη σειρά Legion GO.

Αρχικά, το Legion GO είναι μία φορητή συσκευή Windows PC η οποία κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου 2023, με παρόμοιο σχεδιασμό με το Steam Deck και Nintendo Switch και είναι σχεδιασμένη για Gamers. Το Legion GO αποτελείται από έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή AMD Ryzen Z1 Extreme Series με AMD RNDA Graphics, το οποίο είναι όμοιο του GTX 1650ti ή κοντά στην απόδοση της GTX 1060, και μνήμη RAM 16GB LPDDR5X.

Legion GO lite

Το Legion GO έχει τη δυνατότητα να τρέξει πολλά AAA PC παιχνίδια σε μορφή Nintendo Switch. Με μπαταρία χωρητικότητας 49,2Wh, η οποία έχει διάρκεια 1-3 ώρες όταν δεν είναι στην φόρτιση.

Διαθέτει οθόνη 8,8 ιντσών, με ανάλυση 2560 x 1440 (QHD) με φωτεινότητα 500 nits,  καθώς και ρυθμό ανανέωσης 60Hz έως 144Hz. Ένα από τα κυρία χαρακτηριστικά του Lenovo Go είναι τα αποσπώμενα χειριστήρια του (Legion TrueStrike controllers).

Το Lenovo Go να ζυγίζει 200 γραμμάρια παραπάνω από το Asus ROG Ally. Επομένως, με τον ορό “Lite” μπορούμε να υποθέσουμε πως το Lenovo Go Lite θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το τρέχον μοντέλο. Ενσωματώνοντας επίσης, πολλές βελτιώσεις όπως περισσότερη μνήμη RAM, μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και βελτιωμένη ψύξη.

Lenovo Legion GO Lite

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Lenovo μπορούμε να δούμε πολλά πιθανά υποβαθμισμένα χαρακτηριστικά κατά την κυκλοφορία του νέου μοντέλου. Όπως μη αποσπώμενα χειριστήρια, επεξεργαστή AMD Ryzen Z1 με λιγότερες επιδόσεις, σε αντίθεση με τον Ryzen Z1 Extreme που υπάρχει στο Legion Go. Και μικρότερη οθόνη 7 ή 8 ιντσών αντί για 8,8. Με το Legion Go Lite να προσφέρει επίσης μία νέα θύρα HDMI και και δύο ανεμιστήρες, που δεν υπάρχουν στο Legion Go.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι η Lenovo να ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το Legion Go “Lite”.

Πηγή: www.forbes.com

Διαβάστε επίσης: Ο Ιδρυτής του Oculus, Κυκλοφορεί το Δικό του Game Boy

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS