ΑρχικήGamingΗ mobile εκδοχή του Final Fantasy 14 κυκλοφορεί στην Κίνα

Η mobile εκδοχή του Final Fantasy 14 κυκλοφορεί στην Κίνα

Στις 2 Αυγούστου, η Κίνα ενέκρινε 15 νέα βίντεο παιχνίδια για την κυκλοφορία τους στην χώρα. Με τα κυρία επερχόμενα παιχνίδια είναι τα Marvel Rivals, Rainbow Six και Dynasty Warriors, συμπεριλαμβάνοντας επίσης, ενός παιχνιδιού για κινητά που βασίζεται στο Final Fantasy 14.

Λόγο των αυστηρών νόμων για τη λογοκρισία της Κίνας, όλα τα βιντεοπαιχνίδια που δεν έχουν αναπτυχθεί από game studios της Κίνας απαιτούν άδεια (ISBN) από το NPPA για να μπορέσουν να λειτουργήσουν επίσημα στη χώρα. Οι κυκλοφορίες ανακοινώνονται κάθε δύο μήνες. Βίντεο παιχνίδια που δεν προέρχονται από προγραμματιστές της Κίνας απαιτούν τοπικά tech groups για την κυκλοφόρηση τους.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση που έκανε ο Daniel Ahmad στο Χ (Twitter), μας επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του δημοφιλές MMORPG του Final Fantasy 14 στην Κίνα, με την mobile εκδοχή να αναπτύσσεται από την Tencent’s Lightspeed Studios και Square Enix για τα κινητά.

Ένα άλλο παιχνίδι που έχει εγκριθεί είναι της σειράς παιχνιδιών Rainbow Six για τις δύο πλατφόρμες PC και mobile. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για τη δημοσίευση του Rainbow Six Siege Mobile. Η έγκριση του επερχόμενου βίντεο παιχνίδι είναι ενδιαφέρουσα, καθώς το Rainbow Six Siege δεν εγκρίθηκε ποτέ επίσημα στη χώρα, με την απαγόρευσή του να επεκτείνεται σε πωλήσεις καθώς και live streaming.

Final Fantasy 14

Σύμφωνα με αναφορές, η Tencent θα δημοσιεύει τα παιχνίδια Rainbow Six και Final Fantasy 14, ενώ η NetEase θα κυκλοφορήσει το Marvel Snap και Marvel Rivals.

Δεν είναι σαφές αν το Final Fantasy 14 mobile port που αναπτύσσεται στην Κίνα θα είναι αποκλειστικό για έναν κατασκευαστή κινητών, ή αν θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές iOS και Android.

Μέχρι στιγμής φέτος έχουν γίνει 76 κυκλοφορίες στη Κίνα, 98 το 2023, 44 το 2022 και 76 το 2021.

Τα κινητά δεν είναι τα μόνα που υποδέχονται το Final Fantasy 14. Στις 21 Μαρτίου του 2024 το Final Fantasy 14 κυκλοφόρησε επίσης στις next-gen κονσόλες Xbox One X|S. Και αντίστοιχα κυκλοφόρησε στο PS5 στις 25 Μάιου.

Πηγή: www.eurogamer.net

Δείτε επίσης: Οι Κινέζοι hackers APT41 στοχεύουν Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και ΗΒ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS