ΑρχικήinetΝέα λειτουργία drag-and-drop για το Chrome στο Android;

Νέα λειτουργία drag-and-drop για το Chrome στο Android;

Η Google φαίνεται να εργάζεται σε μια χρήσιμη λειτουργία drag-and-drop για την εφαρμογή Chrome για Android. Η δυνατότητα είναι βασική για την έκδοση για υπολογιστές και εξοικονομεί πολύ χρόνο. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πολύ λογικό ότι η Google θέλει να ξεκινήσει τη λειτουργία και στο Android για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας και την παραγωγικότητά σας.

Δείτε επίσης: Gh0st RAT Trojan: Στοχεύει Κινέζους χρήστες Windows μέσω Fake Site Chrome

drag-and-drop Chrome Android

Σύμφωνα με το MSPoweruser, η δυνατότητα drag-and-drop αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Chrome για το κανάλι προγραμματιστών του Android (έκδοση 129). Όταν κυκλοφορήσει, θα μπορείτε να μετακινείτε αρχεία από μια τοποθεσία σε μία άλλη στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς και από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε άλλες εφαρμογές. Αναμένεται σύντομα αυτό το χαρακτηριστικό να είναι διαθέσιμο για δοκιμή.

Δείτε ακόμα: Η Google ενισχύει την προστασία του Chrome για ύποπτα αρχεία

Το MSPoweruser παρατήρησε επίσης μια αλλαγή στη λειτουργία Πρόσφατες αναζητήσεις που είναι επίσης υπό κατασκευή. Ενδέχεται να μπορείτε να δείτε σχετικές αναζητήσεις καθώς πληκτρολογείτε. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν το χαρακτηριστικό θα φτάσει σε παγκόσμια κυκλοφορία, όπως και κάθε χαρακτηριστικό που βρίσκεται υπό ανάπτυξη ή δοκιμή.

Προς το παρόν λοιπόν, δεν γνωρίζουμε πότε (και αν) θα δούμε αυτές τις λειτουργίες ζωντανά. Η πρώτη δυνατότητα είνα πιο πιθανό ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, καθώς είναι απλώς ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσει. Παρόλο που δεν πρόκειται για έναν σημαντικό επανασχεδιασμό ή κάτι μεγάλο που θα σας εντυπωσιάσει, είναι σίγουρα κάτι που κάνει την εμπειρία σας καλύτερη.

Δείτε επίσης: Η Google δε θα σκοτώσει τελικά τα cookies τρίτων στο Chrome

Η λειτουργία drag-and-drop που θέλει να κυκλοφορήσει η Google στο Chrome για Android, είναι μια δυνατότητα διεπαφής χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να μετακινούν στοιχεία σε ένα ψηφιακό περιβάλλον χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή την επιφάνεια αφής τους. Αυτή η διαισθητική μέθοδος βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη επιτρέποντας την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με διάφορα στοιχεία, όπως αρχεία, εικόνες ή στοιχεία σε μια εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ παρατεταμένα σε ένα στοιχείο, να το σύρουν σε μια επιθυμητή θέση και να το αφήσουν για να ολοκληρώσουν την ενέργεια. Η εφαρμογή μεταφοράς και απόθεσης περιλαμβάνει προγραμματισμό τόσο στο front-end όσο και στο back-end για να διασφαλιστεί ότι η κίνηση είναι ομαλή και το σύστημα ενημερώνει με ακρίβεια την κατάσταση της εφαρμογής σύμφωνα με τις ενέργειες του χρήστη.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS