ΑρχικήYoutubeΑκουστικά βαρηκοΐας με AI έρχονται για πρώτη φορά από τη Sonova

Ακουστικά βαρηκοΐας με AI έρχονται για πρώτη φορά από τη Sonova

Η ελβετική εταιρεία Sonova παρουσίασε την Τρίτη ένα ακουστικό βαρηκοΐας που χρησιμοποιεί AI σε πραγματικό χρόνο, το πρώτο στην παγκόσμια αγορά, για να βελτιώσει την ευκρίνεια της ομιλίας.

Δείτε επίσης: Η Nothing CMF λανσάρει νέα ακουστικά και ένα έξυπνο ρολόι

Μαζί με το ακουστικό βαρηκοΐας, που ονομάζεται Sphere Infinio, η Sonova λανσάρει τη νέα πλατφόρμα Infinio.

Η Sonova είχε δηλώσει τον Μάιο ότι ανέμενε τα μεγάλα λανσαρίσματα προϊόντων να οδηγήσουν στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών στο δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού της έτους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακουστικά βαρηκοΐας AI Sonova

«Η κυκλοφορία τόσο της νέας πλατφόρμας όσο και του προϊόντος θα πρέπει να είναι μια έκπληξη για την αγορά, γιατί κανείς δεν γνώριζε αυτήν την τεχνολογία και αυτό το όφελος (τεχνητής νοημοσύνης σε πραγματικό χρόνο), το οποίο είναι αρκετά σημαντικό», δήλωσε ο CEO Arnd Kaldowski στο Reuters.

Ο Kaldowski επανέλαβε ότι τα αποτελέσματα της Sonova στο δεύτερο εξάμηνο θα ήταν ισχυρότερα σε ετήσια βάση και επιβεβαίωσε τις προοπτικές της για ολόκληρο το έτος.

Δείτε ακόμα: Soundcore Sleep A20: Τα νέα ακουστικά ύπνου της Anker

Το Sphere Infinio χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία τσιπ DEEPSONIC που έχει 53 φορές περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από αυτή που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από τη βιομηχανία βοηθημάτων ακοής, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Η Sonova θεωρεί το ακουστικό βαρηκοΐας Infinio με AI και την υπάρχουσα πλατφόρμα Lumity ως τους κύριους μελλοντικούς μοχλούς ανάπτυξης για την επιχείρηση ακουστικών της, η οποία φέρνει περίπου το ήμισυ των συνολικών πωλήσεών της.

Ο κλάδος των ακουστικών βαρηκοΐας δείχνει σημάδια πιο ήπιας δυναμικής της αγοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ οι αναλυτές έχουν επίσης επισημάνει τον σκληρό ανταγωνισμό στην αγορά.

Ορισμένες εταιρείες ακουστικών βαρηκοΐας, συμπεριλαμβανομένης της ιταλικής Amplifon και της Demant και GN Store Nord, έχουν προειδοποιήσει για τα κέρδη αυτό το καλοκαίρι, επικαλούμενες αστάθεια στην αγορά.

Δείτε επίσης: Η Shokz Ανακοινώνει τα OpenSwim Pro: Τα Νέα Αδιάβροχα Ακουστικά για Άθληση

Θα χρειαστεί να δούμε πώς εξελίσσεται η αγορά και την αντίδραση των πελατών στα προϊόντα. Αλλά είμαστε καλοί με την καθοδήγησή μας για ολόκληρο το έτος ακόμη και με την τρέχουσα κάπως πιο αργή αγορά“, δήλωσε ο Kaldowski.

Πηγή: channelnewsasia

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS