ΑρχικήBusinessΤο Reddit ανακοίνωσε την δοκιμή αποτελεσμάτων αναζήτησης που βασίζονται σε AI

Το Reddit ανακοίνωσε την δοκιμή αποτελεσμάτων αναζήτησης που βασίζονται σε AI

Η Reddit ολοκλήρωσε μόλις την δεύτερη κλήση κερδών της ως δημόσια εταιρεία και ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Huffman άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να έρθουν σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο συνιδρυτής της Reddit δήλωσε ότι η εταιρεία θα αρχίσει να δοκιμάζει αποτελέσματα αναζήτησης που θα χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο συνιδρυτής του Reddit, Steve Huffman, δήλωσε στους επενδυτές κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών ότι η εταιρεία σχεδιάζει αργότερα αυτόν τον χρόνο να δοκιμάσει σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης που θα υποστηρίζονται από AI, το οποίο θα συνοψίζει και θα προτείνει περιεχόμενο. Ο Steve Huffman ανέφερε ότι «με το AI να συνοψίζει και να προτείνει περιεχόμενο, θα βοηθά τους χρήστες να εισέρχονται βαθύτερα σε προϊόντα, σειρές, παιχνίδια και την ανακάλυψη νέων κοινοτήτων».

Ο Steve Huffman ανέφερε επίσης, ότι θα χρησιμοποιεί μοντέλα πρώτου και τρίτου μέρους για την AI αναζήτηση του Reddit.

Μέχρι στιγμής φέτος, το Reddit ανέφερε 342,3 εκατομμύρια εβδομαδιαίους ενεργούς χρήστες, σημειώνοντας αύξηση κατά 57% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα $281,2 εκατομμύρια, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της Wall Street.

Αυτή η ανακοίνωση, φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην παραδοσιακή μέθοδο αναζήτησης του Reddit, η οποία είχε παραμείνει αμετάβλητη όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Steve Huffman να το βλέπει την επερχόμενη AI αναζήτηση του Reddit ως μια ευκαιρία αλλαγής με σκοπό την προσέλκυση νέων χρηστών στην πλατφόρμα. Βλέποντας το επίσης ως μια σημαντική πηγή διαφημιστικών εσόδων για το Reddit.

Reddit AI

Επιπλέον, Ο Steve Huffman υπαινίχθηκε και άλλες μη διαφημιστικές πηγές εσόδων. H εταιρεία πρότεινε ότι θα μπορούσε να πειραματιστεί με subreddits επί πληρωμή καθώς προσπαθεί να δημιουργήσει έσοδα από νέες δυνατότητες.

Το Reddit επίσης έχει συνάψει συμφωνίες αδειοδότησης εκατομμυρίων δολαρίων με την OpenAI και την Google, και έχει αποκλείσει μηχανές αναζήτησης που δεν πληρώνουν την εταιρεία για το περιεχόμενό τους. Κατηγορώντας τη Microsoft και άλλες μηχανές αναζήτησης AI όπως η Anthropic και η Perplexity που δεν πληρώνουν για τις πληροφορίες που λαμβάνουν από το Reddit.

Τέλος, το Reddit έχει λάβει μέτρα για την προστασία του περιεχομένου του, αποκλείοντας τις μηχανές αναζήτησης που δεν συμμορφώνονται με τις πολιτικές χρήσης δεδομένων, όπως για παράδειγμα τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft Bing.

Δείτε επίσης: Ο Βοηθός AI του WhatsApp μπορεί σύντομα να προσφέρει συνομιλία

Πηγή: www.engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS