ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε ο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς

Ανακοινώθηκε ο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς

Η Google ανακοίνωσε το νέο της Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς, φέρνοντας μαζί του νέο σχεδιασμό και λειτουργίες!

Το νέο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς διατηρεί τον οικείο γυάλινο φακό του που περιβάλλεται από μια ταινία από ανοξείδωτο ατσάλι που περιστρέφεται για την αλλαγή των ρυθμίσεων. Το κυρτό γυαλί του είναι μεγαλύτερο στις 2,7 ίντσες  με σχέση το (68 mm, από 2,08 ίντσες / 53 mm της συσκευής 3 γενιάς) και η ανάλυση της οθόνης του έχει αυξηθεί στα 600 x 600 pixel από 480 x 480 pixel.

Nest Learning Thermostat

Σύμφωνα με την Google, το επερχόμενο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς χρησιμοποιεί το AI για να μάθει το πρόγραμμα θέρμανσης και ψύξης πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Με την Google να έχει προσθέσει επίσης το Soli Radar αισθητήρα της, για να παρέχει πιο ακριβείς εισόδους σχετικά με την παρουσία σας. Η λειτουργία Smart Schedule μαθαίνει ποιες θερμοκρασίες επιλέγετε πιο συχνά και χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του για να ανιχνεύει την κίνηση σας, όπως όταν έρχεστε νωρίτερα από το συνηθισμένο. Και ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου μέσα σε 1 ώρα.

Ο νέος θερμοστάτης υποστηρίζει επιπλέον το Matter, το οποίο επιτρέπει την λειτουργία της συσκευής με το Apple Home. Ο Anish Kattukaran, επικεφαλής Προϊόντων στο Google Home και Nest ανέφερε, ότι στόχος του Nest Learning Thermostat είναι σε διατηρεί άνετο ενώ εξοικονομεί ενέργεια.

Nest Learning Thermostat 4th gen

Το Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς είναι πολύ μεγαλύτερο. Η οθόνη 2,7 ιντσών είναι μεγαλύτερη με σχέση της προηγούμενης γενιάς, και πιο λεπτή. Με τον επερχόμενο θερμοστάτη να έχει δανειστεί πολλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από τη σειρά smart-watch της Google Pixel Watch. Συμπεριλαμβάνοντας την ίδια κυρτής γυάλινης οθόνης και watch-faces.

Ο νέος θερμοστάτης είναι εξοπλισμένος με τέσσερις αισθητήρες. Υπάρχει ένας για τη θερμοκρασία, ένας για την υγρασία, ένας για το φως του περιβάλλοντος και το Soli Radar. Tο οποίο χρησιμοποιείται ως αισθητήρας εγγύτητας. Ο προηγούμενος έξυπνος θερμοστάτης της Google χρησιμοποίησε το Soli για να ανάψει την οθόνη του και να μεταβεί στην οθόνη Farsight όταν πλησίαζε ένας χρήστης. Το Farsight μπορεί να προγραμματιστεί να εμφανίζει τη θερμοκρασία, την τρέχουσα θερμοκρασία δωματίου, ένα αναλογικό ή ψηφιακό ρολόι ή τον τρέχοντα καιρό και μια πρόγνωση.

Google Thermostat

Στη συνέχεια η Google, πρόσθεσε την επιλογή να αποδεχτείτε τις αλλαγές που προτείνει ο θερμοστάτης αντί να ξεκινούν αυτόματα. Και ο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς θα μπορεί να υποστηρίξει έως και 6 Nest Temperature Sensors. Τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά δωμάτια. Με κόστος $39.99 για το ένα ή $99.99 για το πακέτο των τριών.

Το Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς έρχεται σε τρεις χρωματικές αναλογίες. Μαύρο, Ασημί και Χρυσό, δεν έχει ορατά bezel, με το νέο Dynamic Farsight να προσφέρει κομψά animations στην οθόνη με περισσότερες προσαρμοστικότητες.

Τέλος, το επερχόμενο Nest Learning Thermostat 4ης γενιάς θα είναι διαθέσιμο με τιμή $279.99. Και θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου. Μπορείτε να κάνετε τις προπαραγγελίες σας εδώ.

Πηγή: www.theverge.com

Διαβάστε επίσης: Το Google Play Store ίσως επιτρέψει ενημερώσεις για εφαρμογές τρίτων

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS