ΑρχικήUpdatesΗ Sonos καθυστερεί δύο κυκλοφορίες προϊόντων μέχρι να διορθώσει το buggy app

Η Sonos καθυστερεί δύο κυκλοφορίες προϊόντων μέχρι να διορθώσει το buggy app

Σύμφωνα με τον CEO της Sonos Patrick Spence, προϊόντα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, θα καθυστερήσουν, βάζοντας ως προτεραιότητα τη διόρθωση σοβαρών προβλημάτων της ανασχεδιασμένης εφαρμογής Sonos.

Η Sonos είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής εξοπλισμού ήχου με έδρα στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 από τους John MacFarlane, Craig Shelburne, Tom Cullen και Trung Mai, με τον Patrick Spence ως διευθύνοντα σύμβουλό της από το 2017. Η Sonos έχει συνεργαστεί με πάνω από 100 εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Pandora, iHeartRadio, SiriusXM, Apple Music, Spotify, Tidal, MOG, QQ Music, YouTube Music και Amazon Music. Τα προϊόντα της Sonos λειτουργούν επίσης με τους τρεις μεγάλους Voice Assistant (βοηθούς φωνής): Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Siri.

Sonos εφαρμογή

Σύμφωνα με τον Patrick Spence, «Με την κυκλοφορία των Ace ακουστικών, αναφέραμε αύξηση εσόδων 6,4% από έτος σε έτος με αποτελέσματα που ελαφρώς ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας για το τρίτο τρίμηνο. Αυτό, όμως, επισκιάστηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας λόγω των σφαλματων της κυκλοφορίας της νέας ενημέρωσης της εφαρμογής μας, ένα γεγονός που μας ανάγκασε να μειώσουμε τις οικονομικές προβλέψεις μας για το έτος 2024».

Η ενημέρωση της εφαρμογής Sonos δεν προκάλεσε μόνο προβλήματα, αλλά αφαίρεσε επίσης λειτουργίες στις οποίες οι χρήστες είχαν συνηθίσει να βασίζονται.

Sonos ενημέρωση εφαρμογής

Ένα από τα σφάλματα λειτουργιών της εφαρμογής της Sonos είναι η δυνατότητα επεξεργασίας μιας ουράς τραγουδιών, ο ορισμός χρονομέτρου ύπνου, η διαχείριση μουσικής σε τοπικά δίκτυα, με την ανταπόκριση της εφαρμογής να είναι αργή.

Ο Spence δήλωσε ότι τα νέα προϊόντα είναι έτοιμα προς αποστολή το τέταρτο τρίμηνο, αλλά αυτή τη στιγμή “η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι να το κάνουμε σωστά και να διασφαλίσουμε ότι το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ακόμη καλύτερο από τα προηγούμενα.” Φυσικά, η εταιρεία δεν έχει συζητήσει επίσημα ποια είναι αυτά τα δύο προϊόντα μέχρι στιγμής.

Τέλος, ο Patrick Spence ανέφερε ότι το κόστος για την επιδιόρθωση των σφαλμάτων της εφαρμογής της Sonos προβλέπεται να κοστίσει στην εταιρεία $20-$30 εκατομμύρια. Με τα νέα προϊόντα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά της Sonos να είναι έτοιμα για κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Το Spotify θα βοηθάει στην πρόληψη αυτοτραυματισμών

Πηγή: www.smarthouse.com.au

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS