ΑρχικήGamingΤο Escape From Tarkov wipe δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα

Το Escape From Tarkov wipe δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα

Η Battlestate Games είναι γνωστή για το ότι δεν ανακοινώνει ημερομηνίες κυκλοφορίας μέχρι να είναι σίγουρη πως μπορεί να τις τηρήσει, τώρα όμως φαίνεται πως την επόμενη ενημέρωση Wipe του Escape From Tarkov δεν θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα όπως πίστευε προηγουμένως η κοινότητα.

Τι φέρνει η Wipe ενημέρωση του παιχνιδιού κάθε χρόνο;

Η wipe ενημέρωση στο Escape From Tarkov είναι μια διαδικασία κατά την οποία όλα τα προφίλ των παικτών επαναφέρονται στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες χάνουν την πρόοδό τους, τα αντικείμενα, τον εξοπλισμό και τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει, και ξεκινούν από την αρχή. Η διαδικασία αυτή γίνεται συνήθως με την κυκλοφορία μεγάλων ενημερώσεων και νέου περιεχομένου στο παιχνίδι. Στόχος του Escape From Tarkov wipe είναι να διατηρούν το παιχνίδι δίκαιο και ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες, καθώς και να επιτρέπουν την εφαρμογή σημαντικών αλλαγών, ενημερώσεων για τη βελτίωση του παιχνιδιού.

Όλα αυτά προκύπτουν από μια σειρά tweets του Dmitri Ogorodnikov, ο επικεφαλής PR στη Battlestate Games, ο οποίος αποκάλυψε στο X (Twitter) ότι το wipe του Escape From Tarkov είναι ακόμα προγραμματισμένο για τον Αύγουστο και ότι μια ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα. Αναφέροντας επίσης, ότι τα συνήθη προ-προγραμματισμένα γεγονότα (pre-wipe events) παραμένουν στο πρόγραμμα και θα πραγματοποιηθούν πριν από το wipe. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχαμε ελαφρώς τροποποιημένες εκδόσεις των προ-προγραμματισμένων γεγονότων τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο, τα tweets του Ogorodnikov υποδηλώνουν επιπλέον, ότι θα δούμε και άλλα συνήθη γεγονότα πριν το wipe, όπως τις εκπτώσεις όπου αντικείμενα και εξοπλισμός πωλούνται από τους εμπόρους σε χαμηλές τιμές και την αύξηση των ποσοτήτων των boss spawn rates σε συγκεκριμένους χάρτες.

Escape From Tarkov ενημέρωση

Τώρα όλα αυτά δείχνουν ότι η κυκλοφορία Wipe του Escape From Tarkov θα γίνει πιθανότατα αργότερα μέσα στο μήνα. Καθώς οι ενδείξεις για νέο περιεχόμενο έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, αυτό υποδηλώνει ότι το wipe είναι προ των πυλών. Ενισχύοντας στη συνέχεια τη θεωρία ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσαμε τελικά να δούμε την ενημέρωση. Ωστόσο, όπως με όλα όσα σχετίζονται με το Escape From Tarkov, μέχρι να λάβουμε μία επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πηγή: www.forbes.com

Δείτε επίσης: Pax Dei: Απογοητευτική η εκκίνηση του στο Steam

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS