ΑρχικήinetΗ T-Mobile προσφέρει νέο δώρο στους πελάτες της

Η T-Mobile προσφέρει νέο δώρο στους πελάτες της

Τουλάχιστον μία φορά το μήνα, η T-Mobile αρέσκεται να εκπλήσσει τους πελάτες της με ένα φυσικό δώρο και το δώρο για τον Αύγουστο έχει πλέον διαρρεύσει.

Δείτε επίσης: T-Mobile και Verizon αποφεύγουν τους πύργους 5G στις φτωχές γειτονιές

T-Mobile δώρο

Το Mobile Report έχει μάθει ότι το επόμενο δώρο T-Mobile Tuesdays, είναι ένα μαξιλάρι με αθλητικό θέμα. Πρόκειται για ένα μαξιλάρι καθίσματος γηπέδου με επένδυση, αν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στο σπίτι ή για να κάθεστε σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια.

Υπάρχει ένα σχέδιο μίας μπάλας ράγκμπι, επομένως όσοι ασχολούνται με το άθλημα μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο να το αποκτήσουν. Μαξιλάρια σαν αυτά είναι εξαιρετικά για αθλητικές εκδηλώσεις και υπαίθριες δραστηριότητες, όπου οι ρυθμίσεις των καθισμάτων δεν είναι άνετες.

Όπως και άλλα δωρεάν παιχνίδια T-Mobile, το μαξιλάρι έρχεται σε χρώμα ματζέντα και υπάρχει επίσης το γνωστό λογότυπο “T” της T-Mobile σε αυτό.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξε μεγάλη σύγχυση σχετικά με το ποια εφαρμογή T-Mobile πρέπει να κρατήσετε στο τηλέφωνό σας, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: για να διεκδικήσετε δώρα T-Mobile, χρειάζεστε την εφαρμογή T-Life.

Δείτε ακόμα: Σοβαρή διακοπή περιαγωγής επηρεάζει AT&T, T-Mobile και Verizon

Παραμείνετε ενεργοί στην εφαρμογή για να διεκδικήσετε το μαξιλάρι, καθώς τα δώρα T-Mobile Tuesdays της εταιρείας είναι συνήθως διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες. Το μαξιλάρι γηπέδου θα είναι διαθέσιμο είτε από τις 20 Αυγούστου είτε από τις 27 Αυγούστου, οπότε να είστε σε εγρήγορση.

Όταν το εντοπίσετε στην εφαρμογή, φροντίστε να διεκδικήσετε την προσφορά, ώστε να μπορείτε να την εξαργυρώσετε σε ένα κατάστημα T-Mobile ή Metro by T-Mobile.

Η T-Mobile μπορεί να σας παραδώσει το μαξιλάρι ακόμα κι αν πείτε απλώς τον αριθμό τηλεφώνου σας, αλλά είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί αποθηκεύοντας την προσφορά στην εφαρμογή. Εξάλλου, δεν θα θέλατε να επιστρέψετε με άδεια χέρια από ένα κατάστημα μόνο και μόνο επειδή δεν αποθηκεύσατε την προσφορά στο τηλέφωνό σας.

Δείτε επίσης: Hacker πουλά δεδομένα της T-Mobile – Η εταιρεία λέει ότι δεν παραβιάστηκε

Ενώ η T-Mobile μπορεί να θέλει να πιστεύετε ότι προσφέρει αυτά τα δώρα για να δείξει την εκτίμησή της για εσάς, η αλήθεια είναι ότι είναι μια εταιρεία και όπως κάθε άλλος κερδοσκοπικός οργανισμός, έχει ένα κίνητρο πίσω από όλα. Στην περίπτωση του προγράμματος T-Mobile Tuesdays, αυτό το κίνητρο είναι να αυξήσει την κίνηση στα καταστήματά του.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS