ΑρχικήinetΤο μικρότερο Mac θα μπορούσε να έχει το μέγεθος ενός Apple TV

Το μικρότερο Mac θα μπορούσε να έχει το μέγεθος ενός Apple TV

Τώρα που η Apple έχει αγκαλιάσει πλήρως τα δικά της τσιπ πυριτίου, έχει επικεντρωθεί στο να κάνει τις συσκευές της πιο μικρές. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία αποκάλυψε το λεπτότερο tablet της μέχρι τώρα, το iPad Pro (2024) και οι φήμες δείχνουν ότι μια λεπτή παραλλαγή iPhone 17 είναι επίσης στα σκαριά. Στο τμήμα Mac, το iMac και το MacBook έχουν ήδη λάβει αλλαγές και το μοντέλο Mini θα μπορούσε να είναι το επόμενο που θα ακολουθήσει. Εάν επιβεβαιωθούν οι διαρροές, ο μικρότερος υπολογιστής της Apple μέχρι σήμερα, ο Mac Mini M4, θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης: Η MacPaw εισάγει εντοπισμό phishing για ασφάλεια σε Mac

μικρότερο Mac

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Mac Mini M4 θα διαθέτει μια επανασχεδιασμένη κατασκευή που είναι σημαντικά μικρότερη από την τρέχουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμπαγής υπολογιστής θα διατηρήσει τη σχεδίαση από αλουμίνιο και θα διαθέτει μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB-C. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μια συσκευή που μοιάζει με Apple TV που τροφοδοτείται από τον εγκέφαλο του τρέχοντος iPad Pro. Η έκθεση αναφέρει:

Η Apple ετοιμάζει δύο εκδόσεις του νέου Mac mini, και οι δύο με την κωδική ονομασία J773. Το πρώτο θα χρησιμοποιεί τη βασική διαμόρφωση του τσιπ M4, παρόμοια με το στοιχείο στο εσωτερικό του iPad Pro. Θα υπάρχει επίσης ένα Mac mini ανώτερης ποιότητας που θα χρησιμοποιεί ένα τσιπ M4 Pro που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αυτό το στοιχείο περιλαμβάνει υποστήριξη για πρόσθετη μνήμη και περισσότερη ισχύ γραφικών.

Δείτε ακόμα: Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube σε Mac

Όπως και οι πρόσφατοι προκάτοχοί του, το μικρότερο Mac Mini M4 πιθανότατα θα προσφέρει δύο κύριες παραλλαγές. Το αρχικό μοντέλο θα μπορούσε να συσκευάσει το βασικό τσιπ M4 που βρίσκεται στο iPad, ενώ μια έκδοση υψηλότερης τεχνολογίας θα μπορούσε να ενσωματώσει το chipset M4 Pro που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Πέρα από την προαναφερθείσα επιλογή θύρας, δεν είναι σαφές εάν κάποιο από τα μοντέλα θα συνεχίσει να διαθέτει υποδοχή ακουστικών και θύρα Ethernet ή εάν η Apple τα αποσύρει με αυτήν την έκδοση.

Δείτε επίσης: ChatGPT Mac App: Αποθηκεύει συνομιλίες χρηστών σε απλό κείμενο

Το Mac Mini M4 φέρεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, πιθανώς τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Εκτός από το μοντέλο Mini, η Apple αναμένεται επίσης να φέρει το τσιπ M4 στα iMac και MacBook Pro πριν από το τέλος του έτους. Εν τω μεταξύ, τα MacBook Air, Mac Pro και Mac Studio θα μπορούσαν να λάβουν παρόμοια τσιπ το επόμενο έτος.

Πηγή: androidauthority

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS