ΑρχικήHow ToΠώς να προσθέσετε έναν εσωτερικό SSD σε ένα PS5

Πώς να προσθέσετε έναν εσωτερικό SSD σε ένα PS5

Εάν έχετε ένα PlayStation 5 και παίζετε πολλά παιχνίδια σε αυτό, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι μπορείτε να γεμίσετε τα 825 GB του αποθηκευτικού χώρου πολύ γρήγορα με λίγες μόνο λήψεις. Ευτυχώς, η Sony σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης του PS5 προσθέτοντας μια επιπλέον μονάδα Solid State Drive (SSD). Η επέκταση του διαθέσιμου αποθηκευτικού σας χώρου με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, αν και είναι ωστόσο μια λεπτή διαδικασία που γίνεται καλύτερα από έναν ενήλικα σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση του PS5 DualSense controller

SSD PS5

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Για να προσθέσετε τον νέο SSD, αρχικά αποσυνδέστε όλα τα καλώδια από το PS5 και τοποθετήστε το σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Βήμα 2: Αγγίξτε ένα μεταλλικό αντικείμενο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τυχόν στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα σας και για να μειώσετε τις πιθανότητες να καταστρέψετε τα εξαρτήματα του PS5 σας.

Βήμα 3: Σηκώστε και τοποθετήστε το PS5 με το λογότυπο στραμμένο προς τα κάτω και το πίσω μέρος της κονσόλας προς τα εσάς.

Βήμα 4: Τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι στην αριστερή γωνία της πλαϊνής πλάκας και το δεξί σας χέρι στην κάτω δεξιά γωνία της πλαϊνής πλάκας.

Βήμα 5: Ασκώντας προς τα πάνω πίεση με το δεξί σας χέρι, αφαιρέστε την πλαϊνή πλάκα και στη συνέχεια, σύρετέ την από την κονσόλα.

Βήμα 6: Βρείτε το κάλυμμα της υποδοχής επέκτασης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον μεγάλο ανεμιστήρα της κονσόλας και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι Νο. 1 Phillips για να αφαιρέσετε τη βίδα.

Δείτε ακόμα: Dune: Awaking Φωτίζει το PS5 με Εντυπωσιακό Gameplay Επιβίωσης

Βήμα 7: Αφαιρέστε το κάλυμμα της υποδοχής επέκτασης και τοποθετήστε το στην άκρη.

Βήμα 8: Αφαιρέστε τη βίδα και τον αποστάτη στο μακρινό άκρο της υποδοχής επέκτασης (θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη βίδα που μόλις αφαιρέσατε) και αφήστε τη βίδα στην άκρη.

Βήμα 9: Τοποθετήστε το διαχωριστικό στην οπή που αντιστοιχεί στο μέγεθος του SSD σας.

Βήμα 10: Πάρτε προσεκτικά τον SSD και συνδέστε τον στην υποδοχή διαγώνια χρησιμοποιώντας ελαφρά πίεση. Είναι απολύτως φυσιολογικό ο SSD να φαίνεται να κολλάει μέχρι να τον βιδώσετε.

Βήμα 11: Κρατήστε σταθερά τον SSD και ξαναβάλτε τη βίδα στον αποστάτη για να τον ασφαλίσετε στην κονσόλα PS5.

Βήμα 12: Βιδώστε ξανά το κάλυμμα της υποδοχής επέκτασης.

Βήμα 13: Τοποθετήστε ξανά το πλαϊνό κάλυμμα του PS5 κουμπώνοντάς το στη θέση του προς την ίδια κατεύθυνση που το αφαιρέσατε.

Δείτε επίσης: Η Sony δεν πέτυχε το στόχο πωλήσεων που είχε θέσει για το PS5

Βήμα 14: Συνδέστε το PS5 και βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS