ΑρχικήUpdatesElevenLabs: Το Reader app υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες

ElevenLabs: Το Reader app υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες

Η ElevenLabs, μια εταιρεία που αναπτύσσει εργαλεία ΑΙ για τη δημιουργία και την επεξεργασία συνθετικών φωνών, καθιστά την εφαρμογή Reader διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει τώρα υποστήριξη για 32 γλώσσες.

ElevenLabs Reader

Η εφαρμογή Reader κυκλοφόρησε τον Ιούνιο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν κείμενο (όπως άρθρα, έγγραφα PDF ή ηλεκτρονικά βιβλία) και να το ακούν σε διαφορετικές γλώσσες και φωνές. Τώρα, η ElevenLabs προσθέτει περισσότερες γλώσσες όπως πορτογαλικά, ισπανικά, γαλλικά, χίντι, γερμανικά, ιαπωνικά, αραβικά, κορεατικά, ιταλικά, ταμίλ και σουηδικά.

Δείτε επίσης: Το Reddit ανακοίνωσε την δοκιμή αποτελεσμάτων αναζήτησης που βασίζονται σε AI

Η ElevenLabs παρέχει ένα API που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρείες για διάφορες περιπτώσεις, όπως μεταγλώττιση ή μετατροπή κειμένου σε ομιλία. Η εταιρεία τροφοδοτεί φωνητικές αλληλεπιδράσεις στο Rabbit r1 και παρέχει λειτουργίες μετατροπής κειμένου σε ομιλία στη μηχανή αναζήτησης Perplexity και στις πλατφόρμες ήχου PocketFM και KukuFM. Η εφαρμογή Reader είναι το πρώτο προϊόν που απευθύνεται στους καταναλωτές.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Η εταιρεία είπε ότι έχει προσθέσει εκατοντάδες νέες φωνές από τη βιβλιοθήκη της που είναι κατάλληλες για διαφορετικές γλώσσες.

Δείτε επίσης: Το Jimeng AI της ByteDance διαθέσιμο σε Android και iOS

Η προσθήκη περισσότερων γλωσσών τροφοδοτείται από το μοντέλο Turbo v2.5, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο της μετατροπής κειμένου σε ομιλία, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα.

Η ElevenLabs είπε ότι θα προσθέσει περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή, όπως offline support και δυνατότητα κοινής χρήσης αποσπασμάτων ήχου.

Δείτε επίσης: Ακουστικά βαρηκοΐας με AI έρχονται για πρώτη φορά από τη Sonova

Συμπερασματικά, με την καινοτόμο εφαρμογή Reader και τη δέσμευσή της για προσθήκη περισσότερων γλωσσών, η ElevenLabs θέτει νέα πρότυπα στη δημιουργία και κατανάλωση περιεχομένου ήχου. Οι προσπάθειές της να φέρει νέα χαρακτηριστικά και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών αποδεικνύουν την αφοσίωσή της στην προώθηση της διαφορετικότητας και της συμμετοχής μέσω της τεχνολογίας. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται!

Πηγή: techcrunch.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS