ΑρχικήinetΗ Nintendo ανοίγει το μουσείο της τον Οκτώβριο

Η Nintendo ανοίγει το μουσείο της τον Οκτώβριο

Η παρουσίαση του μουσείου της Nintendo, που έγινε πρόσφατα, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε από το χώρο, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης ημερομηνίας έναρξης. Οι fans πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το άνοιγμα του μουσείου, που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2024 στην Κιότο της Ιαπωνίας.

Το μουσείο της Nintendo θα είναι μια απολαυστική εμπειρία για τους θαυμαστές των παιχνιδιών της εταιρείας. Μπορείτε ήδη να κάνετε κράτηση εισιτηρίου σε περίπτωση που θέλετε να ταξιδέψετε στην Ιαπωνία. (Είναι απαραίτητο να έχετε ένα Nintendo Account για να κλείσετε εισιτήριο).

Όταν μπείτε για πρώτη φορά, θα λάβετε μια κάρτα που περιλαμβάνει ψηφιακά νομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες δραστηριότητες.

nintendo museum

Στον πρώτο όροφο του μουσείου Nintendo, υπάρχει μια τεράστια οθόνη στο δάπεδο όπου μπορείτε να παίξετε το ιαπωνικό παιχνίδι καρτών Hyakunin Isshu. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες διαδραστικές εμπειρίες. Αυτές περιλαμβάνουν τη μηχανή Ultra Machine SP, το Ultra Hand SP όπου θα πρέπει να πιάσετε μπάλες που κυλούν κατά μήκος διαδρόμων και να τις ρίξετε σε σωλήνες, το Love Tester SP για να μετρήσετε το επίπεδο αγάπης σας με κάποιον άλλον, το παιχνίδι σκοποβολής Zapper & Scope SP, μια περιοχή όπου μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από το Famicom μέχρι το Wii, το Game & Watch SP και μια περιοχή όπου μπορείτε να παίξετε πάνω από 80 παιχνίδια από την εποχή του NES έως το N64.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Δείτε επίσης: Το Nintendo 3DS Emulator κυκλοφόρησε στο App Store για iPhone

Στον δεύτερο όροφο του μουσείου της Nintendo, θα βρείτε προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της ιστορίας της. Οι εκθέσεις θα περιλαμβάνουν το Famicom (καθώς και το NES), προϊόντα που σχετίζονται με την κίνηση όπως το Wii Fit, την εξέλιξη του ? Block, την εξέλιξη των γραφικών για διάφορες σειρές όπως το The Legend of Zelda, προϊόντα από την εποχή πριν η Nintendo ασχοληθεί με παιχνίδια και πολλά άλλα.

nintendo Κιότο μουσείο

Σημειώστε επίσης, ότι στο μουσείο θα υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα σημεία. Οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν Hanafuda, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια όπου θα δημιουργήσουν τις δικές τους κάρτες Hanafuda, να φάνε στο καφέ και να επιλέξουν τα υλικά του Burger τους, και να επισκεφτούν το σημείο που θα φιλοξενεί αποκλειστικά εμπορεύματα.

Δείτε επίσης: Ο Ιδρυτής του Oculus, Κυκλοφορεί το Δικό του Game Boy

Όπως προείπαμε, το μουσείο της Nintendo ανοίγει τις πόρτες του στην Κιότο στις 2 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 3.300 γιέν ή περίπου 22 δολάρια ανά ενήλικα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.

Η παρουσίαση του μουσείου έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει για αυτόν τον πολυαναμενόμενο χώρο. Με τον συνδυασμό φυσικών εγκαταστάσεων, εικονικών εμπειριών, εκπαιδευτικών ευκαιριών και αποκλειστικών εμπορευμάτων, το μουσείο είναι έτοιμο να γίνει ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτούν όλοι οι λάτρεις της Nintendo!

Πηγή: nintendoeverything.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS