ΑρχικήUpdatesΤο Gemini μπορεί τώρα να σας βοηθάει με τα draft στο Gmail

Το Gemini μπορεί τώρα να σας βοηθάει με τα draft στο Gmail

Από την κυκλοφορία του Gemini, η Google έχει ενσωματώσει τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου και του Gmail. Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Help me write” για το Gmail, επιτρέποντας στους χρήστες να συντάσσουν αποτελεσματικά τα email τους με διάφορες λειτουργίες, όπως τα Formalize και Elaborate. Τώρα, η Google επεκτείνει αυτή τη λειτουργία προσθέτοντας το νέο χαρακτηριστικό Gemini Polish.

Gemini Gmail

Η Google αναβαθμίζει τα εργαλεία γραφής Gemini στο Gmail για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα προσχέδια (drafts) που έχετε ήδη γράψει. Τώρα, μεταξύ των επιλογών του “Help me write” που παρέχονται από το Gemini, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Polish” για να βελτιώσετε τα Gmail draft σας. Η Google έχει επίσης προσθέσει συντομεύσεις που εμφανίζονται στο σώμα κειμένου των emails σας σε συσκευές Android και iOS, καθιστώντας πιο προφανές ότι υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία γραφής με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Διαβάστε επίσης: Google: Τερματίζει το Google Play Security Reward Program (GPSRP)

Google Gemini AI
Το Gemini μπορεί τώρα να σας βοηθάει με τα draft στο Gmail

Τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όσους πληρώνουν για λογαριασμούς Google One AI Premium ή έχουν πληρώσει για το πρόσθετο Gemini στο Google Workspace . Αν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες, όταν ανοίγετε ένα κενό draft, θα βλέπετε μια συντόμευση “Help me write” που μπορείτε να πατήσετε για να δημιουργηθεί κείμενο από το Gemini. Μόλις έχετε 12 ή περισσότερες λέξεις σε ένα προσχέδιο (είτε είναι γραμμένες από τεχνητή νοημοσύνη είτε όχι) θα εμφανιστεί μια νέα συντόμευση “Refine my draft”, η οποία εμφανίζεται με γκρι γράμματα κάτω από τις λέξεις.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Δείτε επίσης: iPhone: Αναίρεση αποστολής και επεξεργασία μηνύματος μετά την αποστολή

Σύρετε τον αντίχειρά σας πάνω από το κείμενο και θα σας δοθεί η επιλογή να το βελτιώσετε (Polish), να το κάνετε πιο επίσημο (Formalize), να το εμπλουτίσετε (Elaborate), να το συντομεύσετε (Shorten). Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το Gemini να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο προσχέδιο για εσάς. Και αν η συντόμευση “Refine my draft” δεν εμφανιστεί, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του μολυβιού, το οποίο κάνει την ίδια δουλειά.

Πηγή: www.theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS