ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Μια ενοποιημένη εφαρμογή για προσωπικά, εταιρικά, εκπαιδευτικά accounts

Microsoft Teams: Μια ενοποιημένη εφαρμογή για προσωπικά, εταιρικά, εκπαιδευτικά accounts

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενοποιημένη εφαρμογή Teams που επιτρέπει στους χρήστες Windows και Mac να κάνουν εναλλαγή μεταξύ προσωπικών, εταιρικών και εκπαιδευτικών λογαριασμών, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ξεχωριστές εφαρμογές για την κάθε κατηγορία account.

Microsoft Teams ενοποιημένη εφαρμογή

Η νέα εφαρμογή Microsoft Teams βοηθά, επίσης, τους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών χωρίς να αποσυνδεθούν και να συνδεθούν ξανά, ενώ είναι δυνατή και η συμμετοχή σε συσκέψεις χωρίς σύνδεση σε λογαριασμό.

Σήμερα, γνωστοποιούμε ότι η ενοποιημένη εμπειρία Microsoft Teams είναι πλέον διαθέσιμη στα Windows 10 και 11“, δήλωσε ο Amit Fulay, Αντιπρόεδρος Προϊόντος της Microsoft.

Δείτε επίσης: Microsoft: Office και Teams θα προσφέρονται ξεχωριστά

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

“’Οποιος συνδέεται στο Teams με μια προσωπική διεύθυνση email ή αριθμό τηλεφώνου, μπορεί να συνδεθεί και να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή — δωρεάν“, πρόσθεσε.

Είτε κάποιος θέλει να μιλήσει για ένα επαγγελματικό project είτε θέλει να συζητήσει με ένα φίλο, μπορεί να μπει στο Teams και να επιλέξει τον προτιμώμενο λογαριασμό τη στιγμή που θα συμμετάσχει στη σύσκεψη. Επίσης, όπως προείπαμε, μπορεί να γίνει εγγραφή ως επισκέπτης χωρίς να συνδεθείτε!

Η ενοποιημένη εφαρμογή Teams είναι διαθέσιμη τώρα για όλους τους χρήστες και μπορεί να ληφθεί από τον ιστότοπο της Microsoft.

​Η Microsoft ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Μάρτιο ότι θα παρέχει μια ενιαία εφαρμογή Teams Windows και macOS για όλους τους τύπους λογαριασμών.

Μια έκδοση προεπισκόπησης κυκλοφόρησε επίσης στους Windows Insider στα κανάλια Canary και Dev.

Δείτε επίσης: Βελτίωση του Copilot στο Microsoft Teams με νέες λειτουργίες ΑΙ

Το Microsoft Teams θα είναι διαθέσιμο ως μια ενιαία εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ πολλαπλών περιβαλλόντων cloud, tenants και τύπων λογαριασμών σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο“, δήλωσε η ομάδα του Windows Insider.

Η εταιρεία έχει επίσης βελτιώσει τις ειδοποιήσεις με τη νέα εφαρμογή για να υποδεικνύει σε ποιον λογαριασμό Teams ανήκουν. Επιπλέον, έχει ενημερώσει τα προσωπικά notification banners για να εμφανίζει περισσότερες λεπτομέρειες, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση με τις ειδοποιήσεις.

Δείτε επίσης: Microsoft Mesh: Μια εικονική πλατφόρμα συναντήσεων στο Teams

Συνολικά, η νέα ενοποιημένη εφαρμογή Teams και οι δυνατότητές της επιδεικνύουν τη δέσμευση της Microsoft να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να προωθήσει την απρόσκοπτη απομακρυσμένη εργασία. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να προσαρμόζεται σε ένα πιο ψηφιακό τοπίο, τέτοιες εξελίξεις θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στη διευκόλυνση της αποτελεσματικής επικοινωνίας και στην προώθηση της αποτελεσματικής ομαδικής εργασίας. Με συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις, η Microsoft είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της παροχής καινοτόμων λύσεων για τη σύγχρονη συνεργασία στο χώρο εργασίας.  Είτε λοιπόν είστε ελεύθερος επαγγελματίας με πολλούς πελάτες είτε υπάλληλος που εργάζεται σε διάφορα έργα στον οργανισμό σας, είτε σπουδαστής, αυτή η νέα ενοποιημένη εφαρμογή Teams πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας στον όλο και πιο ψηφιακό κόσμο μας. Ας αγκαλιάσουμε αυτές τις αλλαγές και ας κάνουμε την επαγγελματική μας και προσωπική μας ζωή πιο αποτελεσματική και παραγωγική!

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS