ΑρχικήGamingΤο Indiana Jones and the Great Circle έρχεται και στο PS5

Το Indiana Jones and the Great Circle έρχεται και στο PS5

Η Microsoft και η Bethesda ανακοίνωσαν επίσημα ότι το επερχόμενο Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει για PS5 μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Xbox. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Gamescom Opening Night Live, η Bethesda επιβεβαίωσε ότι το Indiana Jones and the Great Circle θα είναι διαθέσιμο πρώτα για το Xbox Series X/S και PC στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PS5 την άνοιξη του 2025.

Indiana Jones and the Great Circle PS5

Το Indiana Jones and the Great Circle είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας που αναπτύσσεται από την MachineGames και εκδίδεται από την Bethesda Softworks. Βασίζεται στο franchise Indiana Jones και θα διαθέτει μια πρωτότυπη αφήγηση που αντλεί στοιχεία από τη σειρά ταινιών. Η ιστορία διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων των ταινιών “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” (1981) και “Η Τελευταία Σταυροφορία” (1989) και ακολουθεί τον αρχαιολόγο Indiana Jones το 1937, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει διάφορες ομάδες που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν μια δύναμη συνδεδεμένη με τον “Μεγάλο Κύκλο”.

Δείτε επίσης: Πώς το live gaming αλλάζει το μέλλον της διασκέδασης

Εδώ και μήνες είχε κυκλοφορήσει, στα μέσα ενημέρωσης, η φήμη περί κυκλοφορίας του Indiana Jones and the Great Circle στο PS5. Είχε αναφερθεί ότι το παιχνίδι της Bethesda θα είχε μια σχετικά σύντομη περίοδο αποκλειστικότητας στη Microsoft και θα κυκλοφορούσε στο PS5, μήνες μετά την κυκλοφορία του σε Xbox και PC. Το παιχνίδι παρουσίασε επίσης ένα νέο τρέιλερ που ανέδειξε επιπλέον τοποθεσίες και όλα τα πράγματα που θα μπορεί να κάνει ο πρωταγωνιστής.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Δείτε επίσης: Κυκλοφορεί σημαντικό update για το «Fallout: London»

Indiana Jones Bethesda PS5

Πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Bethesda αναφέρουν ότι η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει το Indiana Jones and the Great Circle στο PS5 τον Απρίλιο του 2025, αν και αυτή η ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει.

Διαβάστε επίσης: Το Escape From Tarkov wipe δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα

Η κυκλοφορία του Indiana Jones and the Great Circle για το PlayStation 5 εντάσσεται σε μια νέα στρατηγική multiplatform για ορισμένα παιχνίδια της Xbox, γνωστή εσωτερικά ως Project Latitude. Το νέο παιχνίδι της Bethesda, “Doom: The Dark Ages,” θα κυκλοφορήσει επίσης στο PS5 το 2025, ενώ η Microsoft έχει ήδη κυκλοφορήσει και προηγούμενους τίτλους που ήταν αποκλειστικοί για το Xbox, όπως τα παιχνίδια Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves και Grounded.

Πηγή: www.theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS