ΑρχικήGamingΤρία νέα μοντέλα Xbox Series S / X έρχονται τον Οκτώβριο

Τρία νέα μοντέλα Xbox Series S / X έρχονται τον Οκτώβριο

Η Microsoft λανσάρει τρία νέα μοντέλα των δημοφιλών κονσολών Xbox Series S / X αυτόν τον Οκτώβριο. Θα υπάρχει ένα λευκό discless Xbox Series X στα 449,99 $, μια ειδική έκδοση Xbox Series X, το “Galaxy Black” 2 TB με τιμή 599,99 $ και ένα 1 TB Xbox Series S στα $ 349,99 $. Και τα τρία μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ στις 15 Οκτωβρίου. Μερικές ημέρες μετά, στις 29 Οκτωβρίου οι ανανεωμένες κονσόλες θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές.

Xbox Series S / X

Η λευκή επίστρωση στο εξωτερικό του νέου discless Xbox Series X ταιριάζει με το “robot white” του Xbox Series S, της μικρότερης κονσόλας της Microsoft, η οποία κοστίζει 299 $. Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τα νέα μοντέλα Xbox και κάποιες από αυτές αφορούν το λευκό Xbox Series X. Λέγεται ότι η Microsoft ενδέχεται να αναβαθμίσει το σύστημα ψύξης της κονσόλας, αν και η εταιρεία δεν έχει αναφέρει επίσημα καμία αλλαγή hardware, πέρα ​​από την αφαίρεση της μονάδας δίσκου.

Δείτε επίσης: Πώς να παίξετε παιχνίδια Xbox Game Pass στο Fire TV

Η Microsoft δέχεται ήδη προπαραγγελίες και για τις τρεις νέες παραλλαγές των κονσολών Series S / X. Η εταιρεία λέει ότι αυτές οι κονσόλες «θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές και αγορές που υποστηρίζονται από Xbox hardware», συμπεριλαμβανομένων διαφόρων χωρών σε όλη την Ευρώπη.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Και οι τρεις κονσόλες θα κυκλοφορήσουν εγκαίρως ώστε να οι gamers να μπορούν να τις αγοράσουν και να απολαύσουν τα νέα παιχνίδια που έρχονται, επίσης, την ίδια περίοδο, όπως το Call of Duty: Black Ops 6 (κυκλοφορεί τον Οκτώβριο), το Microsoft Flight Simulator 2024, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, και το Indiana Jones and the Great Circle που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης: Το Xbox Προκηρύσσεται Κορυφαία Πλατφόρμα για το Diablo 4

Το λανσάρισμα των νέων κονσολών Xbox Series S / X και τα νέα παιχνίδια θα φέρουν μια νέα πνοή και θα αναβαθμίσουν την εμπειρία παιχνιδιού. Η Microsoft θεωρείται βασικός παίκτης στον κλάδο του gaming και προσπαθεί να κρατά το ενδιαφέρον και την αφοσίωση των gamers φέρνοντας νέα προϊόντα και παιχνίδια. Είτε είστε απλός παίκτης είτε σκληροπυρηνικός gamer, μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε στις νέες κονσόλες Xbox Series S / X που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας αυτόν τον Οκτώβριο!

Δείτε επίσης: Xbox Series X / S: Πώς να ενημερώσετε τις κονσόλες σας;

Συνολικά, αυτές οι ενημερώσεις καταδεικνύουν την αφοσίωση της Microsoft στην παροχή ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος παιχνιδιών για να το απολαμβάνουν οι παίκτες. Από το hardware μέχρι τις υπηρεσίες, η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει την εμπειρία για τους χρήστες της.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS