ΑρχικήGamingΤο Animal Crossing: Pocket Camp κλείνει το Νοέμβριο - Έρχεται νέο app

Το Animal Crossing: Pocket Camp κλείνει το Νοέμβριο – Έρχεται νέο app

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία σε iOS και Android, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το δωρεάν mobile game Animal Crossing: Pocket Camp κλείνει στις 28 Νοεμβρίου.

Animal Crossing: Pocket Camp Nintendo

Η εταιρεία διαβεβαίωσε τους τρέχοντες παίκτες ότι θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι για άλλους τρεις μήνες. “Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις και να προσθέτουμε στοιχεία μέχρι την ημερομηνία λήξης της υπηρεσίας“.

Δείτε επίσης: Τρία νέα μοντέλα Xbox Series S / X έρχονται τον Οκτώβριο

Εκτός από το κλείσιμο του παιχνιδιού στις 28 Νοεμβρίου, τα Leaf Tickets δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά από τις 27 Νοεμβρίου. Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου, οι νέες μηνιαίες συνδρομές στο Pocket Camp Club δεν θα γίνονται δεκτές και οι υπάρχουσες συνδρομές δεν θα ανανεώνονται πλέον αυτόματα.

Δείτε επίσης: Το Indiana Jones and the Great Circle έρχεται και στο PS5

Ωστόσο, αν είστε φαν του παιχνιδιού μην ανησυχείτε! Η Nintendo λέει ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα των παικτών μπορούν να μεταφερθούν σε μια νέα έκδοση του παιχνιδιού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η μεταφορά θα γίνει μέσω σύνδεσης με τους λογαριασμούς τους στη Nintendo. Η εταιρεία δεν σκοπεύει να αποκαλύψει τη νέα έκδοση ακόμα, αλλά μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες. Το νέο Animal Crossing: Pocket Camp θα είναι μια «εφαρμογή επί πληρωμή χωρίς αγορές εντός εφαρμογής». Επιπλέον, δεν θα είναι απαραίτητη η συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο.

Nintendo

Με την επερχόμενη έκδοση του Animal Crossing: Pocket Camp, οι παίκτες μπορούν να προσβλέπουν σε μια πιο απρόσκοπτη και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Η κατάργηση των αγορών εντός εφαρμογής θα επιτρέψει στους παίκτες να βυθιστούν πλήρως στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού χωρίς περισπασμούς ή διακοπές.

Δείτε επίσης: The First Descendant: Τι αλλαγές φέρνει το 1.0.5 Patch;

Καθώς το Animal Crossing: Pocket Camp μεταβαίνει στην επόμενη φάση του, οι φαν μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι στην κοινότητα της Nintendo. Είτε είστε βετεράνος παίκτης είτε νέος, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτόν τον γοητευτικό εικονικό κόσμο. Περιμένετε, λοιπόν, τη νέα ανακοίνωση του Οκτωβρίου και ετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια στο Animal Crossing: Pocket Camp.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS