ΑρχικήinetΤραμπ: Προωθεί το νέο crypto project "The DeFiant Ones"

Τραμπ: Προωθεί το νέο crypto project “The DeFiant Ones”

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προωθεί μια νέα πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων της Trump Organization, «The DeFiant Ones», στους 7,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Truth Social.

«Για πολύ καιρό, ο μέσος Αμερικανός έχει πιεστεί από τις μεγάλες τράπεζες και τις οικονομικές elite», έγραψε ο Τραμπ. «Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση — μαζί».

The DeFiant Ones

Δείτε επίσης: O Trump θέλει τον Musk στην κυβέρνησή του – “Πρόθυμος να υπηρετήσει” ο Musk

Είναι η πρώτη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία χρησιμοποιεί την προσωπική του πλατφόρμα για να προωθήσει την ψηφιακή τράπεζα, η οποία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο κοινό. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μοιράστηκε την ανάρτηση με τους 12 εκατομμύρια ακολούθους του στο X (πρώην Twitter).

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 6 hours ago

Η ανάρτηση του Τραμπ περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο σε ένα κανάλι στο Telegram με την ονομασία «The DeFiant Ones», το οποίο είχε περίπου 29.000 ακολούθους και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται.

Προηγούμενη ανάρτηση περιγράφει το group chat ως «το μόνο επίσημο κανάλι Telegram για το Trump DeFi project», το οποίο δημιουργεί «το μέλλον των χρηματοοικονομικών».

Trump DeFi

Οι δύο γιοι του Τραμπ, Έρικ Τραμπ και Ντόναλντ Τζούνιορ Τραμπ, προϊδεάζουν το κοινό για το Trump DeFi εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Οι ΗΠΑ προσφέρουν αμοιβή 10 εκατ. δολαρίων για Ιρανούς hackers

«Είναι το σωστό. Εγγυάται ότι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση και να κάνει συναλλαγή άμεσα», δήλωσε ο Έρικ Τραμπ νωρίτερα αυτό το μήνα. «Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσο ανατρεπτικό είναι αυτό για τον κόσμο των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών. Ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην αλλαγή του».

Οι αδελφοί Τραμπ έχουν επίσης προωθήσει το project με αναρτήσεις που δηλώνουν ότι «η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση του Trump DeFi είναι το μέλλον» και ζητούν από τους ανθρώπους να «μείνουν συντονισμένοι για μια μεγάλη ανακοίνωση».

Η αναφορά των αδελφών Τραμπ στο digital real estate θα μπορούσε να σχετίζεται με την πώληση digitized versions από assets στο metaverse, μια έννοια που γνώρισε μεγάλη δημοτικότητα το 2021. Το Digitized real estate θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι το έργο θα προχωρήσει σε tokenization πραγματικών περιουσιακών στοιχείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση για το crypto project The DeFiant Ones συμπίπτει με την τελική φάση της προεδρικής εκστρατείας του Τραμπ.

κρυπτονομίσματα Τραμπ

Ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ δήλωσε πρόσφατα ότι η οικογένεια δεν λανσάρει ένα memecoin, αλλά εργάζεται για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων που θα ανταγωνίζεται το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα.

Δείτε επίσης: Cryptojacking: Η νέα απειλή για τους υπολογιστές

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αναλάβουμε μεγάλο μέρος του τραπεζικού κόσμου», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στις 8 Αυγούστου.

«Νομίζω ότι υπάρχει πολλή ανισότητα, καθώς μόνο ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν χρηματοδότηση, οπότε αυτή η έννοια της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης είναι προφανώς πολύ ελκυστική για ανθρώπους σαν εμένα που έχουμε αποκλειστεί από το τραπεζικό σύστημα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ σε συνέντευξή του.

Τους τελευταίους μήνες, ο Τραμπ έχει προσπαθήσει να προβάλει τον εαυτό του ως τον υποψήφιο υπέρ των κρυπτονομισμάτων. Μιλάμε για μια πλήρη αλλαγή στάσης, αν λάβουμε υπόωη ότι κατά την θητεία του στον Λευκό Οίκο, είχε χαρακτηρίσει το bitcoin ως απάτη.

Τα τελευταία χρόνια, η έννοια του κρυπτονομίσματος έχει βασική θέση στην οικονομική σκηνή. Με την αποκεντρωμένη φύση του και την υπόσχεση για αυξημένη ασφάλεια και διαφάνεια, δεν είναι περίεργο που πολλοί στρέφονται σε αυτό το ψηφιακό νόμισμα ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά τραπεζικά συστήματα. Ο Τραμπ στρέφεται, επίσης, σε αυτά ίσως σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους!

Πηγή: www.cnbc.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS