ΑρχικήUpdatesiOS 18: Η εφαρμογή Phone αναβαθμίζεται με Apple Intelligence

iOS 18: Η εφαρμογή Phone αναβαθμίζεται με Apple Intelligence

Η εφαρμογή Phone του iPhone δεν ανανεώνεται συχνά, αλλά με το iOS 18 και το Apple Intelligence, θα λάβει πολλές νέες δυνατότητες.

εφαρμογή Τηλέφωνο iOS 18

Καταγραφή Κλήσεων με το Apple Intelligence

Το iOS 18 σας επιτρέπει να καταγράψετε μια κλήση (είτε την πραγματοποιείτε εσείς είτε απαντάτε σε μια κλήση), ώστε να έχετε ένα ηχητικό αντίγραφο.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Phone.

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 3 hours ago

Βήμα 2: Κάντε μια κλήση.

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί καταγραφής στην επάνω αριστερή γωνία για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Όταν πατήσετε το κουμπί καταγραφής, όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήση ενημερώνονται για την καταγραφή μέσω ενός ακουστικού μηνύματος.

Δείτε επίσης: Apple: Δείτε τις λειτουργίες του πολυαναμενόμενου iPhone AI

Δεν υπάρχει μήνυμα επιβεβαίωσης όταν καταγράφεται μια κλήση. Οπότε όποιος δεν επιθυμεί να καταγραφεί πρέπει να διακόψει την κλήση.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο ήχος καταγράφεται και αποθηκεύεται στην εφαρμογή Σημειώσεις για μελλοντική πρόσβαση. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή Σημειώσεις, θα δείτε μια εγγραφή κλήσης με την σχετική ημερομηνία και ώρα.

Μετατροπή κλήσης σε κείμενο και Περίληψη Κλήσεων (Apple Intelligence)

Οι κλήσεις που αποθηκεύονται στην εφαρμογή Σημειώσεις (Notes) μετατρέπονται αυτόματα σε κείμενο, ώστε να μπορείτε να δείτε το πλήρες transcription όσων ειπώθηκαν κατά την κλήση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο transcription πατώντας στο Call Recording note.

Τα Transcripts διαθέτουν ένα κουμπί “Περίληψη“, το οποίο σας παρέχει μια γρήγορη περίληψη του περιεχομένου της κλήσης, καθώς και μια επιλογή αναζήτησης για να βρείτε λέξεις-κλειδιά και φράσεις.

εφαρμογή Τηλέφωνου iPhone

Αναζήτηση Ιστορικού Κλήσεων

Με το iOS 18‌, η Apple φέρνει μια λειτουργία αναζήτησης στην καρτέλα Recents, ώστε να μπορείτε να αναζητάτε σε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σας, καθώς και τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Phone στο iOS 18.

Βήμα 2: Πατήστε στην καρτέλα Recents.

Βήμα 3: Αναζητήστε το άτομο ή τον αριθμό που θέλετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στην επάνω πλευρά της οθόνης.

Δείτε επίσης: Αργό iPhone; Τι μπορεί να το επιταχύνει;

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε αριθμούς τηλεφώνου ή ονόματα για να βρείτε τις κλήσεις καθώς και επαφές που έχουν το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου που αναζητάτε.

Εκτός από το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να αναζητήσετε την ημερομηνία μιας κλήσης, τον τύπο κλήσης (όπως FaceTime) ή να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές παραμέτρους αναζήτησης.

Υπάρχουν επιλογές να “Δείτε Όλες” τις κλήσεις και τα μηνύματα φωνητικού ταχυδρομείου κατά την αναζήτηση.

Αντικατάσταση καρτών SIM

Αν έχετε δύο SIM κάρτες στο ‌iPhone‌ σας, μπορείτε να τις εναλλάσσετε χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση στο Κέντρο Ελέγχου. Στις εκδόσεις πριν το iOS 18, έπρεπε να αλλάξετε αριθμούς μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

Apple Intelligence

Δείτε επίσης: Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε μια εφαρμογή στο iPhone

Προτάσεις Επαφών

Στο iOS 18‌, όταν πληκτρολογείτε έναν αριθμό στο πληκτρολόγιο, θα εμφανίζεται μια λίστα επαφών, ώστε να μπορείτε γρήγορα να βρείτε και να καλέσετε αυτόν που επιθυμείτε.

Πληκτρολογήστε το πρώτο ή τα πρώτα ψηφία ενός αριθμού και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο “Περισσότερα” για να δείτε όλες τις επιλογές σας.

Κλήση με T9

Με το iOS 18, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ονόματα αντί για αριθμούς χρησιμοποιώντας χαρακτήρες T9. Η κλήση με T9 χρονολογείται από την εποχή πριν από τις οθόνες αφής, επιτρέποντας στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να πληκτρολογούν χρησιμοποιώντας κείμενο που συνδύαζε αριθμούς με γράμματα. Το ‌iPhone‌ δεν υποστήριξε ποτέ την κλήση με T9 μέχρι τώρα.

Οι παραπάνω δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν σταδιακά στους χρήστες.

Η χρήση του Apple Intelligence θα απαιτεί iPhone 15 Pro, ‌iPhone 15 Pro‌ Max ή ‌iPhone 16‌.

Οι νέες δυνατότητες που θα λάβει η εφαρμογή Phone στο iOS 18 θα βελτιώσουν τη συνολική λειτουργικότητα των τηλεφώνων, δείχνοντας τη δέσμευση της Apple να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας. Με αυτές τις νέες δυνατότητες, η χρήση του τηλεφώνου σας θα είναι ευκολότερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ.

Πηγή: www.macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS