ΑρχικήUpdatesΔυνατότητα cross-posting μεταξύ Instagram, Facebook και Threads

Δυνατότητα cross-posting μεταξύ Instagram, Facebook και Threads

Τους τελευταίους μήνες, η Meta δοκιμάζει τη δυνατότητα cross-posting από το Instagram και το Facebook στο Threads, αλλά φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη δοκιμή και κυκλοφορεί τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες.

cross-posting Threads Instagram, Facebook

Η Meta φέρεται να ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα cross-posting είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως σε κάθε χώρα όπου προσφέρεται η πιο πρόσφατη εφαρμογή της, Threads.

Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με το ευρύτερο σχέδιο της Meta για μεγιστοποίηση της κοινής χρήσης περιεχομένου μεταξύ των εφαρμογών της. Εδώ και χρόνια, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αναρτήσεις μεταξύ του Instagram και του Facebook.

Δείτε επίσης: Facebook Memories: Πως να σταματήσουν να εμφανίζονται

ΕΕ: Ποιες γνωστές gaming εταιρείες παραπλανούν τους παίκτες;

SecNewsTV 4 hours ago

Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες Instagram θα μπορούν να μοιράζονται τις αναρτήσεις τους και στο Threads. Για να το κάνουν, πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιλογή κοινής χρήσης στο Threads, κατά τη δημοσίευση μιας εικόνας. Αμέσως, η λεζάντα θα μεταφερθεί ως κείμενο στο Threads. Αν υπάρχουν hashtags θα μετατραπούν σε απλό κείμενο.

Η Meta προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το cross-posting όποτε θέλουν να αναρτήσουν κάτι και στις δύο πλατφόρμες (Instagram, Threads), αλλά μπορούν επίσης να ρυθμίσουν για αυτόματη κοινή χρήση, έτσι ώστε οι αναρτήσεις τους να δημοσιεύονται πάντα στο Threads. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό το cross-posting Instagram Reels στο Threads. Προς το παρόν, μπορεί να γίνει κοινή χρήση απλών εικόνων.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τo Threads χωρίς λογαριασμό Instagram;

Το cross-posting λειτουργεί παρόμοια και μεταξύ Facebook – Threads. Αναζητήστε το λογότυπο Threads στην κορυφή, ακριβώς δίπλα σε επιλογές όπως “Friends” ή “Add an Album“, όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε (On) τη δυνατότητα. Η νέα λειτουργία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Το cross-posting από το Instagram και το Facebook στο Threads θα μπορούσε να διευκολύνει πολύ τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να μοιράζονται εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενό τους σε πολλές πλατφόρμες. Αυτή η ενσωμάτωση όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά μεγιστοποιεί και την εμβέλεια των καμπανιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας σε brands και άτομα να διατηρήσουν μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Πώς να κανονίσετε γρήγορα, ραντεβού στο Instagram

Συνολικά, αυτή η νέα δυνατότητα δείχνει τη δέσμευση της Meta να παρέχει στους χρήστες καινοτόμα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται καλύτερα την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με το κοινό τους. Καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, λειτουργίες όπως αυτή διευκολύνουν τόσο τα άτομα όσο και τις επιχειρήσεις να παραμένουν συνδεδεμένα και να έχουν τη θέση τους στον ψηφιακό κόσμο.

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS