ΑρχικήUpdatesApple: Τί να περιμένουμε από το event παρουσίασης του iPhone 16;

Apple: Τί να περιμένουμε από το event παρουσίασης του iPhone 16;

Το event της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει τη σειρά iPhone 16, τα νέα Apple Watches, τα AirPods και λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του iOS 18.

apple event iphone 16

Η Apple έχει αποστείλει επίσημες προσκλήσεις για την παρουσίαση της σειράς iPhone 16, με το μότο “Its Glowtime”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 16: το iPhone 16, το iPhone 16 Plus, το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max.

Διαβάστε ακόμη: Το iPhone 16 Pro θα κατασκευαστεί στην Ινδία;

Η εκδήλωση θα εστιάσει επίσης στις δυνατότητες της Apple Intelligence της νέας σειράς iPhone 16, οι οποίες αναμένονται με μια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού. Σύμφωνα με αναφορές, η Apple πιθανότατα θα προσθέσει ένα νέο κουμπί λήψης που θα επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών ή την εγγραφή βίντεο από την εφαρμογή κάμερας της σειράς iPhone 16. Αυτό το φυσικό χωρητικό κουμπί θα υποστηρίζει λειτουργία μισού πατήματος, ευαίσθητης στη δύναμη, για διάφορες ενέργειες.

Τι άλλο να περιμένουμε από το event της Apple;

Αναμένονται τρία νέα μοντέλα Apple Watch, καθώς η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Watch Series 10, το Watch Ultra 3 και ένα νέο Apple Watch SE. Επίσης, η εταιρεία ίσως αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά AirPods Max και δύο νέα μοντέλα AirPods. Επιπλέον, θα επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 18 και άλλων ενημερώσεων λογισμικού για τις συσκευές της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

apple iphone 16

Δείτε περισσότερα: Apple: Εργάζεται στη μείωση της υπερθέρμανσης στο iPhone 16

Πώς να παρακολουθήσετε την εκδήλωση Apple iPhone 16;

Η Apple θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση για το iPhone 16 μέσω της ιστοσελίδας της, της εφαρμογής TV και του καναλιού της στο YouTube, στις 9 Σεπτεμβρίου στις 22:30.

Πηγή: hindustantimes

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS