ΑρχικήGamingValve: Χαλαρώνει τους περιορισμούς σχετικά με το live streaming στο Deadlock

Valve: Χαλαρώνει τους περιορισμούς σχετικά με το live streaming στο Deadlock

Από τον Μάιο η Valve εργάζεται πάνω στο Deadlock, ένα παιχνίδι που συνδυάζει διάφορα είδη και έχει προσελκύσει παίκτες μέσω ενός playtest, που είναι διαθέσιμο μόνο με πρόσκληση στο Steam.

deadlock valve

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Valve αφαίρεσε την επιλογή “απόκρυψη” από το “hiding-in-plain-sight” τέστ, λανσάροντας μια γυμνή σελίδα Steam για το Deadlock. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει ένα νέο gaming franchise από την κυκλοφορία του συλλεκτικού παιχνιδιού με κάρτες Artifact το 2018, το οποίο διαλύθηκε το 2021.

Η νέα σελίδα που δημοσιεύθηκε το Σάββατο προσφέρει πολύτιμες, αν και περιορισμένες πληροφορίες για το Deadlock. Εκτός από την περιγραφή του ως “ένα παιχνίδι πολλών παικτών σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης”, περιλαμβάνει και ένα τρέιλερ διάρκειας 22 δευτερολέπτων που εστιάζει σε ένα κομμάτι της έννοιας της τέχνης. Όλες οι λεπτομέρειες, από τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας, παραμένουν “TBD”. Οι παίκτες που έχουν την τύχη να λάβουν “προσκλήσεις φίλων μέσω των παικτών μας” θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν “προσωρινή τέχνη και πειραματικό gameplay” στη σελίδα Steam.

Δείτε επίσης: Κυκλοφορεί σημαντικό update για το «Fallout: London»

Μέσα σε λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση, το Deadlock έφτασε σε κορυφαίο αριθμό ταυτόχρονων παικτών, σχεδόν 90.000 προσκεκλημένων χρηστών στο Steam. Σύμφωνα με τα διαγράμματα του SteamDB, αυτή τη στιγμή παίζουν πάνω από 32.000 χρήστες το παιχνίδι στην πλατφόρμα της Valve.

Από τις πρώτες διαρροές πριν από μήνες, το playtest έχει επεκταθεί σταδιακά από εκατοντάδες παίκτες σε δεκάδες χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δημοσιεύσει αναλυτικές εντυπώσεις για το παιχνίδι. Επιπλέον, η Valve φέρεται να έχει χαλαρώσει τους κανόνες σχετικά με το streaming για τους προσκεκλημένους παίκτες, οδηγώντας σε ένα κύμα παικτών που προβάλλουν live το παιχνίδι στο Twitch.

Δείτε επίσης: Τρία νέα μοντέλα Xbox Series S / X έρχονται τον Οκτώβριο

Το hero-shooter Deadlock τοποθετεί δύο ομάδες από έξι παίκτες η καθεμία, σε χάρτες με τέσσερις διαδρόμους. Κάθε ήρωας διαθέτει μοναδικές ικανότητες και εξοπλισμό. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει υποδεικνύουν ότι το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο φαντασίας-steampunk και θα περιλαμβάνει μηχανισμούς άμυνας πύργων. Επιπλέον, υπάρχουν οι απαραίτητοι μηχανισμοί κατασκευής καλυμμάτων τύπου Fortnite, διπλά άλματα και αεροδιάδρομοι όπως στο Titanfall, επιθέσεις και αποκρούσεις με melee, καθώς και πολλές δυνατότητες που θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε.

steam deadlock

Δείτε επίσης: Το Animal Crossing: Pocket Camp κλείνει το Νοέμβριο – Έρχεται νέο app

Βασισμένη σε αυτές τις πληροφορίες, η δημιουργία μιας νέας σελίδας στο Steam λειτουργεί κυρίως ως σημείο αναφοράς για ειδοποιήσεις μέσω της Wishlist και των ετικετών που καθορίζονται από τους χρήστες.

Πηγή: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS