ΑρχικήBusinessΗ Cisco αποκτά σημαντική δύναμη από τη Robust Intelligence

Η Cisco αποκτά σημαντική δύναμη από τη Robust Intelligence

Η Cisco ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι βρίσκεται στη διαδικασία εξαγοράς της Robust Intelligence, μιας εταιρείας με έδρα την Καλιφόρνια που ειδικεύεται στην ασφάλεια εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (AI).

cisco robust intelligence

Οι οικονομικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία παραμένουν άγνωστες. Η Robust Intelligence ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 44 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ 2019 και 2021, ενώ η Cisco δηλώνει τώρα ότι έχει επενδύσει και αυτή στην εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα: Η Cisco προειδοποιεί για κρίσιμα RCE zero-days σε τηλέφωνα IP

Η Robust Intelligence έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο πλατφόρμα ασφαλείας για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, η οποία αυτοματοποιεί τις δοκιμές για ζητήματα ασφάλειας και προστασίας στα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης.

Η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να αξιολογεί τρωτά σημεία του μοντέλου, βοηθώντας τους οργανισμούς να προστατεύουν τις εφαρμογές τους από επιθέσεις. Αυτά τα στοιχεία επικύρωσης και προστασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε συνδυασμένα είτε χωριστά.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι λύσεις της αξιοποιούνται από κορυφαίους οργανισμούς όπως η JPMorgan Chase, η IBM, η Expedia και η Deloitte.

«Βλέπουμε την Robust Intelligence ως μια φυσική προέκταση της Cisco που ενισχύει τη δέσμευσή μας στην υπεύθυνη τεχνητή νοημοσύνη. Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα μέσω της ασφάλειας AI και της AI για την ασφάλεια. Η εστίαση και η βαθιά εμπειρία της Robust Intelligence στη διαχείριση της ασφάλειας και των μοντέλων AI συμπληρώνουν άψογα τις υπάρχουσες δυνατότητές μας, επιταχύνοντας την πρόοδό μας προς το Cisco Security Cloud», δήλωσε εκπρόσωπος της Cisco.

Ο συνδυασμός της Cisco με ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη μας επιτρέπει να παρέχουμε προηγμένη επεξεργασία ασφάλειας AI seamlessly στις υπάρχουσες ροές δεδομένων, ενσωματώνοντάς την στα προϊόντα ασφαλείας και δικτύωσης της Cisco.

cisco robust intelligence

Δείτε επίσης: Cisco: Ευπάθεια επιτρέπει προσθήκη root users σε συσκευές SEG

Αυτό θα εξασφαλίσει απαράμιλλη ορατότητα στη ροή τεχνητής νοημοσύνης των πελατών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αναπτύσσουν και να ασφαλίζουν τις εφαρμογές AI.

Μια ανάλυση από το SecurityWeek αποκάλυψε ότι, στο πρώτο εξάμηνο του 2024, καταγράφηκαν 178 συγχωνεύσεις και εξαγορές στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Πηγή: securityweek

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS