ΑρχικήUpdatesSnapchat: Έρχεται τώρα στα iPad ως Native εφαρμογή

Snapchat: Έρχεται τώρα στα iPad ως Native εφαρμογή

Το Snapchat ανακοίνωσε επίσημα τη Native υποστήριξη για iPad, όπως αναφέρεται στις τελευταίες σημειώσεις της εφαρμογής.

snapchat iPad

Από την κυκλοφορία της το 2011, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Snapchat ήταν διαθέσιμη σε iPads μόνο ως εφαρμογή για iPhone με μεγάλες μαύρες γραμμές γύρω της, χωρίς να εκμεταλλεύεται πλήρως την μεγαλύτερη οθόνη του iPad.

Με αυτή τη νέα ενημέρωση, η υποστήριξη για iPad κυκλοφορεί 13 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της Snapchat στο iOS.

Δείτε επίσης: Οι στρατιωτικές διαφημίσεις στο Tinder προκαλούν ανησυχία

“Το Snapchat προσφέρει πλέον Native υποστήριξη για iPad”, αναφέρουν οι σημειώσεις έκδοσης στο App Store. “Αυτό σημαίνει ότι το Snapchat θα καλύπτει πλήρως την οθόνη του iPad, προσφέροντάς σας μεγαλύτερο καμβά για τη λήψη Snaps και επιτρέποντάς σας να βλέπετε περισσότερους φίλους στις καρτέλες 2 και 4”.

Δεδομένου ότι το Snapchat για iPad είναι η ίδια καθολική εφαρμογή με την έκδοση για iPhone, η εμπειρία χρήσης θα είναι οικεία. Όλες οι λειτουργίες παραμένουν διαθέσιμες, απλώς σε μεγαλύτερο και πιο ευκρινές μέγεθος, ιδανικό για τις οθόνες 11 έως 13 ιντσών των σύγχρονων iPads.

Μπορείτε να καταγράψετε βίντεο και φωτογραφίες με τις ενσωματωμένες κάμερες και να τα μοιράζεστε αμέσως, όπως ακριβώς και με την εφαρμογή για iPhone. Αν όμως χρησιμοποιείτε το νέο M4 iPad Pro, οι εικόνες που λαμβάνετε θα εμφανίζονται σε πλήρη ανάλυση στην 2752×2064 OLED οθόνη της Apple.

snapchat native iPad

Δείτε επίσης: NGate: Νέο Android malware βοηθά hackers να κλέψουν χρήματα

Η νέα εφαρμογή βελτιώνει την προσβασιμότητα στα iPads, λειτουργώντας παράλληλα ως ένα δοκιμαστικό πεδίο για νέες δυνατότητες. Οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με εργαλεία, εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Δεν είναι σαφές γιατί το Snapchat περίμενε τόσο καιρό για να κυκλοφορήσει την εφαρμογή της στο iPad, ούτε έχει αποκαλύψει αν θα προσφέρει αποκλειστικές εμπειρίες μόνο για τους χρήστες του iPad.

Αν και η εφαρμογή Snapchat, τώρα καλύπτει όλο τον διαθέσιμο χώρο στην οθόνη του iPad σας, υποστηρίζει μόνο κατακόρυφη λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν θα περιστρέφεται όταν γυρίσετε τη συσκευή σας, τουλάχιστον όχι χωρίς να εμφανίζονται ξανά αυτές οι μαύρες γραμμές. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές που τρέχουν το iPadOS 13.0 ή νεότερη έκδοση.

Δείτε επίσης: Android 15: Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Instagram δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει Native εφαρμογή για iPad, κάτι που δίνει στο Snapchat και στο TikTok ένα μικρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της πλατφόρμας που ανήκει στη Meta.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS