ΑρχικήReviewsNotePin: Το νέο χρήσιμο AI wearable της Plaud

NotePin: Το νέο χρήσιμο AI wearable της Plaud

Η Plaud λανσάρει ένα νέο AI wearable, το NotePin, που έχει σχεδιαστεί για να είναι μαζί σας συνεχώς και να σας βοηθά να θυμάστε και να ολοκληρώνετε σημαντικά tasks. Η συσκευή είναι μικρή και έχει το σχήμα χαπιού. Μπορείτε να τη φορέσετε γύρω από το λαιμό σας ως μενταγιόν, να τη δέσετε στον καρπό σας ή να την τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Plaud NotePin

Τα AI wearables, όπως το NotePin, είναι πολύ δημοφιλή το τελευταίο διάστημα και συνήθως εντάσσονται σε δύο κατηγορίες:

  • Συσκευές συντροφιάς, όπως το Friend, που απλώς παρέχουν κάτι για να συναναστραφούμε και να μιλήσουμε.
  • Συσκευές παραγωγικότητας, όπως το Limitless, που έχουν σχεδιαστεί για να είναι χρήσιμες στην καθημερινότητά μας.

Δείτε επίσης: Samsung: Επταετείς ενημερώσεις OS για τις νέες AI smart TVs

Το NotePin ανήκει περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία. Η Plaud έφτιαξε το NotePin  ώστε να μπορεί να καταγράφει, να συνοψίζει στοιχεία και να λαμβάνει δράση με βάση τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 20 ώρες συνεχούς εγγραφής, αλλά δεν είναι πάντα ενεργοποιημένη η δυνατότητα εγγραφής. Οι χρήστες πρέπει να πατήσουν στη συσκευή για να ξεκινήσουν την εγγραφή. Αυτό είναι καλύτερο και για την εμπειρία χρήστη αλλά και για το απόρρητο. Γενικά, τα AI wearables εγείρουν ανησυχίες σχετικά με το ποιος συναινεί στην εγγραφή και η απαίτηση χειροκίνητης ενεργοποίησης λύνει ένα μέρος του προβλήματος.

Δείτε επίσης: Η αστυνομία του Τέξας αποκτά AI εργαλείο παρακολούθησης

Το πρώτο προϊόν της Plaud, η συσκευή εγγραφής φωνής Note, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία φωνητικών σημειώσεων AI στην αγορά. Το Note προσαρτάται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και ηχογραφεί φωνητικές σημειώσεις ή τηλεφωνικές κλήσεις. Στη συνέχεια, τις μετατρέπει σε κείμενο και τις συνοψίζει αυτόματα, ώστε να μπορεί ο χρήστης να τις αξιοποιήσει εύκολα όποτε τις χρειαστεί. Τώρα, με το NotePin, η Plaud πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τους χρήστες, αφού δεν θα έχουν τη συσκευή στο τηλέφωνο τους, αλλά πάνω τους. Επομένως, θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν πολύ πιο εύκολα.

AI wearable

Με τον κομψό σχεδιασμό του και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το NotePin στοχεύει να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην καθημερινή ζωή και να γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες, φοιτητές και οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει την παραγωγικότητά του. Καθώς η Plaud συνεχίζει να καινοτομεί, η τεχνολογία wearable αναμένεται να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί, μαθαίνοντας από τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των χρηστών για να προσφέρει μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία. Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, το NotePin είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς τα AI wearables φέρνουν επανάσταση στην παραγωγικότητα και κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Δείτε επίσης: YouTube: Νέο AI Chatbot για την ανάκτηση χακαρισμένων λογαριασμών

Το ίδιο το NotePin κοστίζει 169 $ και οι λειτουργίες AI της Plaud είναι δωρεάν για πολύ βασικές χρήσεις. Για πιο προηγμένες δυνατότητες, υπάρχει έξτρα χρέωση 79 $ το χρόνο.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS