ΑρχικήGamingΠοια παιχνίδια έρχονται στο PlayStation Plus τον Σεπτέμβριο;

Ποια παιχνίδια έρχονται στο PlayStation Plus τον Σεπτέμβριο;

Από τις 3 Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα μπορούν να αποκτήσουν το Quidditch Champions, το MLB The Show 24 και το Little Nightmares II.

Τα μηνιαία δωρεάν παιχνίδια του PS Plus μπορούν να διατηρηθούν από τους συνδρομητές για πάντα, υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν συνδρομητές του PS Plus. Αντιθέτως, τα παιχνίδια του PS Plus Extra και Premium εναλλάσσονται και δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Αυτό καθιστά τα παιχνίδια του PS Plus Essential εξαιρετικά πολύτιμα για τους gamers του PlayStation και είναι σημαντικό να αξιοποιήσουν τη νέα παρτίδα τίτλων που θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Σεπτεμβρίου.

PlayStation Plus Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης: Roblox: Κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει τους παιδόφιλους στην πλατφόρμα;

Ένα από τα παιχνίδια PlayStation Plus για αυτό τον μήνα είναι το Quidditch Champions.

Εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο όταν το Quidditch Champions κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, κάνοντας το ντεμπούτο του ως μέρος της μηνιαίας συλλογής παιχνιδιών του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο. Την ίδια μέρα, όλοι οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μια στιγμή ως αθλητικοί θρύλοι στο μπέιζμπολ με το MLB The Show 24 ή να προσπαθήσουν να επιβιώσουν σε μια περιπέτεια τρόμου με το Little Nightmares II.

Το “Harry Potter: Quidditch Champions” είναι ένα επερχόμενο αθλητικό βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Unbroken Studios και εκδίδεται από την Warner Bros. Games υπό την ετικέτα Portkey Games. Το παιχνίδι εστιάζει στο άθλημα του Quidditch μέσα από τον κόσμο του Harry Potter. Ο παίκτης επιλέγει έναν χαρακτήρα που κατέχει μια συγκεκριμένη θέση στο Quidditch και εμπλέκεται σε περιπέτειες με σκουπόξυλα καθώς και σε ανταγωνιστικά multiplayer modes.

PlayStation Plus Σεπτέμβριος

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν την ανακοίνωσή του τον Απρίλιο του 2023, όπου η Warner Bros. Games κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά μαζί με μια περιορισμένη δοκιμή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο PlayStation Plus στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 για το PS4 και PS5.

MLB The Show 24

Ζήστε μοναδικές στιγμές στο γήπεδο και γίνετε θρύλος στο μπέιζμπολ με το MLB The Show 24. Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς τη δόξα, με τη βοήθεια αυτού του παιχνιδιού.

Αποδείξτε την αξία σας ανεβαίνοντας από μικρές κατηγορίες, σε μεγάλες και απόδειξε πως έχεις ό,τι χρειάζεται για να φτάσεις στην κορυφή. Ανακαλύψτε τις ιστορίες διάσημων και άγνωστων θρύλων του μπέιζμπολ και εμπνευστείτε από τα κατορθώματά τους. Μείνετε ψύχραιμος στις δύσκολες στιγμές και κατακτήστε τον τίτλο του πρωταθλητή του World Series. Συγκεντρώστε νίκες και συνεχίστε δυναμικά μετά από κάθε ενδεχόμενη ήττα.

Το MLB The Show 24, που αναπτύχθηκε από την San Diego Studio και εκδόθηκε από την MLB Advanced Media και τη Sony Interactive Entertainment, κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου 2024 για το Nintendo Switch, το PlayStation 4, το PlayStation 5, το Xbox One και το Xbox Series X/S. Τώρα, θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus.

PlayStation Plus Σεπτέμβριος

Δείτε επίσης: Apple: Το Game Porting Toolkit βοηθάει πλέον τους προγραμματιστές να μεταφέρουν παιχνίδια από το macOS στο iOS

Little Nightmares II

Ανακαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά του Signal Tower σε αυτή την τρομακτική περιπέτεια, όπου ελέγχετε τον Mono, ένα νεαρό αγόρι παγιδευμένο σε έναν παραμορφωμένο και διαλυμένο κόσμο. Μαζί του είναι η Six, η ηρωίδα με το κίτρινο αδιάβροχο από το πρώτο Little Nightmares, και μόνο εσείς μπορείτε να τη βοηθήσετε να μην χαθεί. Καθώς η σχέση μεταξύ του Mono και της Six εξελίσσεται, το duo πρέπει να συνεργαστεί, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διάφορων αντικειμένων, για να ξεπεράσει δύσκολους γρίφους και τρομακτικούς εχθρούς. Ξεκινώντας το ταξίδι σας ενάντια σε φοβερές απειλές, η αποστολή σας είναι να σταματήσετε την πηγή του κακού που εξαπλώνεται σε όλη τη γη. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows και Xbox One στις 11 Φεβρουαρίου 2021. Μια αναβαθμισμένη έκδοση, με τίτλο Little Nightmares II: Enhanced Edition, αναπτύχθηκε από την Supermassive Games και κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου 2021 για PlayStation 5, Windows και Xbox Series X/S.

PlayStation Plus

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus έχουν προθεσμία μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για να προσθέσουν τα παιχνίδια του PS Plus του Αυγούστου LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, FNAF Security Breach και Ender Lilies: Quietus of the Knights στις βιβλιοθήκες τους.

Πηγή: blog.playstation.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS