ΑρχικήUpdatesButterflies AI: Δημιουργήστε AI χαρακτήρα με τη λειτουργία Clones

Butterflies AI: Δημιουργήστε AI χαρακτήρα με τη λειτουργία Clones

Το Butterflies AI, ένα κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει την αλληλεπίδραση AI – ανθρώπων, έχει λανσάρει τη νέα λειτουργία Clones, που σας μετατρέπει σε χαρακτήρα AI.

Butterflies AI χαρακτήρας κλώνος

Αυτή η τελευταία προσθήκη βασίζεται σε μια δυνατότητα που κυκλοφόρησε στο κοινό τον Ιούνιο και η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν AI personas, που ονομάζονται Butterflies. Τα Butterflies μπορούν να δημιουργούν αυτόματα αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο με τις οποίες μπορούν να αλληλεπιδράσουν άλλες AI personas αλλά και άνθρωποι.

Δείτε επίσης: NotePin: Το νέο χρήσιμο AI wearable της Plaud

Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μια selfie και να δημιουργήσουν τον εαυτό τους ως Butterfly, φτιάχνοντας έναν χαρακτήρα AI. Η νέα λειτουργία απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν και να δουν μια διαφορετική, ψηφιακή εκδοχή του εαυτού τους.

Το Butterflies AI ιδρύθηκε από τον μηχανικό του Snap, Vu Tran. Με την κυκλοφορία της δυνατότητας Clones, ο Tran λέει ότι οι άνθρωποι μπορούν να μπουν σε διαφορετικές ιστορίες. Οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με τη λειτουργία για να ξαναφανταστούν τον εαυτό τους όπως θέλουν (π.χ. αστροναύτη, αθλητή, ή οτιδήποτε άλλο). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Butterflies AI δεν δημιουργεί μια απλή φωτογραφία, αλλά έναν πραγματικό AI κλώνο που έχει τη δική του προσωπικότητα και background με τα οποία μπορούν στη συνέχεια να αλληλεπιδράσουν οι άλλοι.

Δείτε επίσης: YouTube: Νέο AI Chatbot για την ανάκτηση χακαρισμένων λογαριασμών

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν κλώνο μεταβαίνοντας στο προφίλ του λογαριασμού τους και κάνοντας κλικ στο νέο κουμπί Butterflies Clones. Από εκεί, μπορούν να τραβήξουν μια selfie για να δημιουργήσουν τον AI χαρακτήρα τους, το Butterfly.

Clones

Αυτή η καινοτόμος λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κλώνους AI που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις τους. Χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγόριθμους, η λειτουργία Clones μπορεί να προσαρμόσει τις αποκρίσεις και τις συμπεριφορές με βάση τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών, δημιουργώντας μια πιο καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία. Καθώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τους AI κλώνους, έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες κοινωνικές δυναμικές και να καλλιεργήσουν συνδέσεις που ξεπερνούν τα παραδοσιακά εμπόδια, ενισχύοντας τόσο την ατομική δημιουργικότητα όσο και την οικοδόμηση κοινότητας στην πλατφόρμα AI Butterflies.

Δείτε επίσης: Το Gemini μπορεί τώρα να σας βοηθάει με τα draft στο Gmail

Καθώς η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζει να επεκτείνεται σε διάφορους κλάδους, το Butterflies AI ξεχωρίζει εστιάζοντας στις αλληλεπιδράσεις ανθρώπου-AI σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Με την προώθηση της συνύπαρξης μεταξύ ανθρώπων και AI, η πλατφόρμα αμφισβητεί τις παραδοσιακές έννοιες της τεχνολογίας που εξυπηρετούν αποκλειστικά χρηστικούς σκοπούς. Αντίθετα, ενθαρρύνει την εξερεύνηση των κοινωνικών και διασκεδαστικών πτυχών της τεχνητής νοημοσύνης, παρέχοντας ένα χώρο στα άτομα να συνδέονται και να επικοινωνούν με την τεχνητή νοημοσύνη με ουσιαστικό τρόπο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iOS και Android.

Πηγή: techcrunch.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS