ΑρχικήUpdatesOnePlus 13: Πότε θα κυκλοφορήσει;

OnePlus 13: Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η OnePlus προγραμματίζει την παρουσίαση τριών νέων τηλεφώνων στην εγχώρια αγορά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτά περιλαμβάνουν το OnePlus 13, το OnePlus Ace 5 και το OnePlus Ace 5 Pro.

oneplus 13

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η σειρά Ace 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ανταγωνιζόμενη τη σειρά Redmi K80. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στην αρχή ή στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε ακόμη: Το OnePlus Nord 4 λαμβάνει την πρώτη του σημαντική ενημέρωση

Όσον αφορά το OnePlus 13, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί πριν από τη σειρά Ace 5, μια νέα διαρροή από τον tipster Digital Chat Station προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του.

Χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του OnePlus 13

Σύμφωνα με φήμες, η OnePlus σκοπεύει να διαθέσει το OnePlus 13 προς πώληση πριν από το φεστιβάλ αγορών Double 11 (11 Νοεμβρίου – Ημέρα των Μοναχικών) στην Κίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η OnePlus σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη συσκευή έως το τέλος Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου.

Προδιαγραφές OnePlus 13 (φήμες)

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το OnePlus 13 θα διαθέτει πάνελ OLED LTPO 6,8 ιντσών με μικρο-τετραγωνική καμπύλη. Η οθόνη θα προσφέρει ανάλυση 2K (3168 x 1440 pixel), ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων ενσωματωμένο στην οθόνη. Η συσκευή θα λειτουργεί με Android 15, βασισμένο στο ColorOS 15.

Στο μπροστινό μέρος, το OnePlus 13 θα διαθέτει κάμερα selfie 32 megapixel. Στη ρύθμιση των χαρακτηριστικών της πίσω κάμερας, η κύρια κάμερα Sony LYT-808 θα έχει ανάλυση 50 megapixel με δυνατότητα OIS, συνοδευόμενη από έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 50 megapixel και έναν περισκοπικό τηλεφακό με κάμερα 50 megapixel με οπτικό ζουμ 3x.

oneplus 13

Δείτε περισσότερα: Το OnePlus Nord 4 επαναφέρει το μεταλλικό σώμα smartphone

Το OnePlus 13 θα είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon chip 8 Gen 4. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει με έως και 24 GB μνήμης RAM LPDDR5x και αποθηκευτικό χώρο έως 1 TB UFS 4.0. Η μπαταρία των 6.000 mAh θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 100 W και ασύρματη φόρτιση 50 W. Επιπλέον, το OnePlus 13 θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό στην πίσω πλευρά. Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, η συσκευή φαίνεται να έρχεται με πλαίσιο που έχει βαθμολογία IP68/69.

Πηγή: gizmochina

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS