ΑρχικήHow ToΠώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο στο PowerPoint

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο στο PowerPoint

Ακόμα κι αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το PowerPoint, ξέρατε ότι μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο στις παρουσιάσεις σας;

Δείτε επίσης: Μετατρέψτε ένα PowerPoint σε Google Slides

PowerPoint βίντεο

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube στο PowerPoint

Βήμα 1: Μεταβείτε στη διαφάνεια όπου θέλετε να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube κάνοντας κλικ σε αυτό στην ενότητα της πλαϊνής γραμμής, όπου βρίσκονται όλες οι διαφάνειές σας. Τώρα, κάντε κλικ στην ακριβή περιοχή όπου θέλετε να προσθέσετε το βίντεο, όπως στην κεφαλίδα του τίτλου ή στο κύριο σώμα του κειμένου από κάτω.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην καρτέλα Insert στο επάνω μέρος. Επιλέξτε το εικονίδιο Video. Από την αναπτυσσόμενη λίστα που εμφανίζεται, επιλέξτε Online Video.

Δείτε ακόμα: Rilide Chrome extension: Στοχεύει χρήστες επιχειρήσεων μέσω οδηγών PowerPoint

Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε PowerPoint 2019 ή νεότερο, θα μπορείτε να εισάγετε διαδικτυακά βίντεο από το YouTube, απλώς αντιγράφοντας και επικολλώντας τη διεύθυνση URL του βίντεο σε μια διαφάνεια. Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αναβάθμιση.

Βήμα 3: Ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να ενσωματώσετε στο YouTube. Κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή Share και, στη συνέχεια, στο εικονίδιο Embed. Κάτω από τον τίτλο Embed Video, κάντε κλικ στo Embed Code μία φορά, το οποίο θα επιλέξει ολόκληρη την ενότητα κώδικα. Κάντε κλικ στο κουμπί Copy ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου (Ctrl + C στα Windows).

Δείτε επίσης: Το Microsoft PowerPoint στο web έχει μια νέα δυνατότητα βίντεο

Βήμα 4: Επιστρέψτε στο παράθυρο παρουσίασης του PowerPoint αφού αντιγράψετε τον απαραίτητο κώδικα. Στην ενότητα From a Video Embed Code, επικολλήστε τον κώδικα στο διπλανό πεδίο. Κάντε κλικ στο κουμπί Enter στο πληκτρολόγιό σας ή κάντε κλικ στο μικρό, γκριζαρισμένο βέλος. Είστε έτοιμοι!

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS