ΑρχικήBusinessΗ NRF Αυστραλίας προσέλαβε νέα επικεφαλής κυβερνοασφάλειας

Η NRF Αυστραλίας προσέλαβε νέα επικεφαλής κυβερνοασφάλειας

Η Norton Rose Fulbright (NRF) προσέλαβε την Annie Haggar ως τη νέα της επικεφαλής στον τομέα της κυβερνοασφάλειας για την Αυστραλία.

NRF

Η διακεκριμένη ειδικός στην κυβερνοασφάλεια, που αναδείχθηκε ως Εσωτερική Δικηγόρος της Χρονιάς στην Αυστραλία στα Australasian Law Awards 2021, ίδρυσε την εξειδικευμένη μπουτίκ κυβερνοασφάλειας και τεχνολογίας Cyber GC. Έχει επίσης υπηρετήσει σε ανώτερες θέσεις στην εσωτερική νομική ομάδα της Accenture. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, έχει ασχοληθεί διεθνώς με θέματα κυβερνοασφάλειας, στρατηγικών συνεργασιών, πολύπλοκων συμβάσεων και αναδυόμενων τεχνολογιών, καλύπτοντας την περιοχή APAC.

Δείτε περισσότερα: Microsoft: Διοργανώνει συνέδριο για εταιρείες κυβερνοασφάλειας με αφορμή το blackout της Crowdstrike

«Η κυβερνοασφάλεια έχει αναδειχθεί ως ένας κρίσιμος τομέας για όλους τους οργανισμούς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Annie μας συνοδεύει με την πολύτιμη εμπειρία της από δεκαετίες, συμβουλεύοντας πελάτες στην αιχμή της κυβερνοασφάλειας και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός και οι νέες τεχνολογίες», δήλωσε η Alison Deitz, CEP του NRF Australia. «Η αξιόπιστη σχέση της Annie με πολυεθνικές εταιρείες, κυβερνητικά σώματα στην Αυστραλία και διεθνώς, καθώς και οργανισμούς που ασχολούνται με ζωτικής σημασίας υποδομές, θα ενισχύσει σημαντικά την προσφορά μας στην κυβερνοασφάλεια στην Αυστραλία και στη διεθνή σκηνή».

Δεδομένου του ταχύτατου ρυθμού με τον οποίο εξελίσσονται τα ζητήματα στον παγκόσμιο τομέα της κυβερνοασφάλειας, οι διεθνείς δικηγορικές εταιρείες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη των πελατών τους να προετοιμαστούν και να αμυνθούν απέναντι στις απειλές που σχετίζονται με τον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια σε πολλαπλά επίπεδα. Οι παγκόσμιες εταιρείες προσφέρουν την απαραίτητη κλίμακα και διορατικότητα για να βοηθήσουν τους πελάτες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, να εξελίξουν τη στάση τους απέναντι σε αυτά τα ζητήματα, και να προετοιμαστούν για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε περίπτωση παραβίασης, όπως ανέφερε η Haggar. «Ανυπομονώ να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της Norton Rose Fulbright στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας δεδομένων, ώστε περισσότεροι πελάτες μας να μπορέσουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να προστατεύσουν τους οργανισμούς τους από πιθανές κυβερνοαπειλές».

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές Κυβερνοασφάλειας για Ταξίδια

Ως επικεφαλής κυβερνοασφάλειας της Αυστραλίας, η Haggar θα συνεργαστεί με την παγκόσμια ομάδα κυβερνοασφάλειας και απορρήτου της NRF για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον κυβερνοχώρο σε πελάτες διεθνώς και τοπικά. Επιπλέον, θα παρέχει υποστήριξη σε πελάτες από διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία και θα εργάζεται από το γραφείο της εταιρείας στην Καμπέρα.

Πηγή: thelawyermag

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS