ΑρχικήGamingΗ HP συνεργάζεται με την Nvidia για να λανσάρει φορητούς υπολογιστές gaming...

Η HP συνεργάζεται με την Nvidia για να λανσάρει φορητούς υπολογιστές gaming που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές

Η HP παρουσίασε την Τρίτη τον τελευταίο της οικονομικό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, το Victus Special Edition, ο οποίος διαθέτει κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3050A και επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς.

HP Nvidia

Με μια οθόνη 15,6 ιντσών, οι φορητοί υπολογιστές Victus Special Edition προορίζονται για μαθητές και έχουν σχεδιαστεί για να διαχειρίζονται ποικιλία εργασιών, όπως παιχνίδια, εργασία και δημιουργικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Intel Core i9-14900KS: Ο Επεξεργαστής με Clock στα 6.2GHz

Η τιμή του HP Victus Special Edition ξεκινά από 65.999 Rs, και η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες διαμορφώσεις, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν από πλατφόρμες όπως τα HP World Stores, τα ηλεκτρονικά καταστήματα HP και τα καταστήματα πολλαπλών εμπορικών σημάτων. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν το φορητό υπολογιστή από κατάστημα της HP θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα ακουστικά HyperX Cloud Stinger 2, αξίας Rs. 6.097, για μόλις Rs. 499.

«Οι μαθητές χρειάζονται καινοτόμα και προηγμένα υπολογιστικά εργαλεία που να ενισχύουν την ακαδημαϊκή και δημιουργική τους αριστεία, ενώ παράλληλα αυξάνουν την παραγωγικότητά τους. Οι αποκλειστικές GPU της Nvidia με πυρήνες τεχνητής νοημοσύνης σε αυτούς τους φορητούς υπολογιστές HP Victus προσφέρουν εντυπωσιακά γραφικά και δημιουργικές δυνατότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές στην Ινδία να διαμορφώσουν το μέλλον τους», δήλωσε ο Vishal Dhupar, Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia για την περιοχή Asia-South.

Δείτε ακόμα: MIT: Πώς μπορεί να μας βλάψει η τεχνητή νοημοσύνη (AI)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους φορητούς υπολογιστές HP Victus Special Edition, σχεδιασμένοι να ενδυναμώσουν τους φοιτητές στην Ινδία με την απόδοση και την ευελιξία που χρειάζονται για ακαδημαϊκές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σε συνεργασία με τη Nvidia, προσφέρουμε μια ισχυρή και καθηλωτική υπολογιστική εμπειρία. Αυτή η κυκλοφορία αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στην ινδική αγορά και την αποστολή μας να εξοπλίσουμε την επόμενη γενιά καινοτόμων με τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαπρέψουν», ανέφερε ο Vineet Gehani, Senior Director (Personal Systems) της HP India.

HP Nvidia

Διαβάστε επίσης: Qualcomm: Ο επεξεργαστής Snapdragon X Elite θα κοντράρει τις Intel, AMD, Apple

Οι προδιαγραφές του νέου HP Victus Special Edition περιλαμβάνουν ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Παρά το μεγάλο μέγεθος της οθόνης του, ο φορητός υπολογιστής ζυγίζει μόνο 2,29 κιλά και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core. H σειράς 12ης γενιάς με GPU Nvidia GeForce RTX 3050, 4 GB μνήμης βίντεο, 16 GB μνήμης RAM και 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Πηγή: indianexpress

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS