ΑρχικήGamingΑυτή η θήκη μετατρέπει το iPhone σας σε Game Boy

Αυτή η θήκη μετατρέπει το iPhone σας σε Game Boy

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη iPhone ιδανική για παίκτες ρετρό παιχνιδιών.

iphone θήκη game boy

Το GameBaby είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ δύο τμημάτων που προσθέτει ένα d-pad και κουμπιά στο iPhone, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού και λειτουργώντας παράλληλα ως προστατευτική θήκη για καθημερινή χρήση.

Δείτε επίσης: Το νέο iPhone SE 4 θα έχει οθόνη OLED;

Το κάτω μέρος της θήκης μπορεί να αποσπαστεί από το επάνω μέρος και να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του iPhone, προσφέροντας μια φυσική διεπαφή ιδανική για ρετρό παιχνίδια που πρόσφατα έγιναν διαθέσιμα στο iOS μέσω emulators όπως η Delta. Όταν δεν παίζετε, μπορεί να αναδιπλωθεί και να ασφαλιστεί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, παρέχοντας προστασία και επιπλέον λειτουργικότητα για το gaming.

Η θήκη δεν χρειάζεται ρεύμα και δεν συνδέεται με το iPhone με κανέναν τρόπο, λειτουργώντας μέσω χωρητικότητας και έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί τα κουμπιά στην οθόνη. Σύμφωνα με το Bitmo Lab, η θήκη είναι συμβατή με τις ρυθμίσεις κουμπιών των Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advanced και NES, προσφέροντας προσαρμοσμένα skins emulators που εξασφαλίζουν “τέλεια συμβατότητα” με διάφορες διατάξεις κονσόλας χειρός.

iphone θήκη gamebaby

Το GameBaby έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να συνεργάζεται με τις διατάξεις που προσφέρονται μέσω του Delta emulator. Θα είναι διαθέσιμο στο iPhone 15 Pro Max και το iPhone 16 Pro Max.

Διαβάστε ακόμη: GameStop: Ανοίγει ρετρό καταστήματα που θα πωλούν κλασικές κονσόλες

Το GameBaby διατίθεται για προπαραγγελία στην τιμή των 20 $ (~18€) για τις πρώτες 1.000 αποστολές, ενώ μετά την εξάντληση αυτής της ποσότητας, η τιμή προπαραγγελίας θα είναι 25 $ (~23€) . Η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS