ΑρχικήGamingNitro Blaze 7: Η handheld gaming συσκευή της Acer

Nitro Blaze 7: Η handheld gaming συσκευή της Acer

Η Acer ανακοίνωσε την πρώτη της handhled gaming συσκευή, με το όνομα Acer Nitro Blaze 7, που έρχεται να “χτυπήσει” τα Steam Deck και Asus ROG Ally.

Nitro Blaze 7 Acer

Το Nitro Blaze 7 έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη Full HD (1920 x 1080) IPS, 7 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, που υπόσχεται ζωντανά γραφικά και καθηλωτικό gameplay. Η gaming συσκευή τρέχει Windows 11 Home και τροφοδοτείται από το νεότερο τσιπ Ryzen 7 8840HS, εξασφαλίζοντας ομαλή απόδοση ακόμα και με απαιτητικούς τίτλους. Έχει ενσωματωμένη τη Radeon 780M GPU.

Δείτε επίσης: Αυτή η θήκη μετατρέπει το iPhone σας σε Game Boy

Διαθέτει 16 GB μνήμης 7500 MT/s, μπαταρία 50 watt-hour και χώρο αποθήκευσης SSD 2 TB.

Το Acer Nitro Blaze 7 δεν έχει touchpads, ούτε κουμπιά στο πίσω μέρος, τα οποία είναι πολύ συνηθισμένα στις handheld gaming συσκευές. Διαθέτει τα κλασικά A B X Y buttons, D-Pad, LS/RS Sticks, Power button με ανάγνωση δακτυλικού αποτυπώματος, volume, view και menu button και άλλα βασικά κουμπιά. Επίσης, έχει δύο θύρες USB4, με τη μια να βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Δείτε επίσης: Η HP συνεργάζεται με την Nvidia για να λανσάρει φορητούς υπολογιστές gaming που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές

Η Acer λέει ότι δεν συνεργάστηκε με τη Microsoft, επομένως δεν αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις UI για Windows handheld gaming PCs. Γι’ αυτό, έρχεται με περισσότερα ειδικά mode switch buttons, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού κουμπιού για την εμφάνιση του εικονικού πληκτρολογίου.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3.

Το Acer Nitro Blaze 7 θα μπορούσε να γίνει ισχυρός παίκτης στην αγορά του handheld gaming. Με το ισχυρό hardware και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα παικτών. Καθώς η δημοτικότητα των mobile παιχνιδιών συνεχίζει να αυξάνεται, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η προσφορά της Acer θα επηρεάζει τους ανταγωνιστές και εάν μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Δείτε επίσης: Ποια παιχνίδια έρχονται στο PlayStation Plus τον Σεπτέμβριο;

Η Acer δεν έχει μοιραστεί ακόμη τις τιμές ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS