ΑρχικήUpdatesΗ ενημέρωση One UI 6.1.1 έρχεται στη σειρά Samsung Galaxy S24

Η ενημέρωση One UI 6.1.1 έρχεται στη σειρά Samsung Galaxy S24

H ενημερωμένη έκδοση One UI 6.1.1 έρχεται τώρα στα smartphones της δημοφιλούς σειράς Galaxy S24, μετά την αρχική κυκλοφορία στα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα λάβουν την ενημέρωση και τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

One UI 6.1.1 Samsung Galaxy S24

Προς το παρόν, η ενημέρωση One UI 6.1.1 για το Galaxy S24 είναι διαθέσιμη μόνο στη Νότια Κορέα, αλλά θα κυκλοφορήσει και στις άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες. Η ενημέρωση απαιτεί ελεύθερο χώρο 2,8 GB και συνοδεύεται από την firmware version S92xNKSU3AXH7.

Δείτε επίσης: Qualcomm: Συνεργάζεται με Samsung και Google για την ανάπτυξη ενός σετ γυαλιών μικτής πραγματικότητας

Μέσω της νέας ενημέρωσης, η σειρά Galaxy S24 θα λάβει όλα τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που αποκάλυψε η Samsung με το One UI 6.1.1. Μερικά από αυτά είναι το Live Translate και το Circle to Search, τα οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6.

Η Samsung είπε, ακόμα, ότι η αναβάθμιση περιλαμβάνει και νέες εφαρμογές, όπως το Sketch to Image, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να οπτικοποιούν τις ιδέες τους μέσω επιλογών εικόνας που δημιουργούνται από ένα απλό σχέδιο. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι και το Portrait Studio, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα πιο εξατομικευμένο avatar, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Η Honor ξεπερνά τις πωλήσεις smartphone της Samsung

Η ενημέρωση One UI 6.1.1 φέρνει στα Galaxy S24 και άλλες δυνατότητες, όπως μετάφραση σε πραγματικό χρόνο για φωνητικές κλήσεις σε διάφορες εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Google Meet. Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να ηχογραφούν τη φωνή τους ενώ κρατούν σημειώσεις και στη συνέχεια να μετατρέπουν τις ηχητικές σημειώσεις σε κείμενο.

Δείτε επίσης: Samsung: Επταετείς ενημερώσεις OS για τις νέες AI smart TVs

Αν έχετε Galaxy S24, μπορείτε να ελέγξετε για τη νέα ενημέρωση, πηγαίνοντας στα Settings / Software update. Εάν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, κοιτάξτε ξανά τις επόμενες ημέρες. Συνολικά, η One UI 6.1.1 φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στη σειρά Galaxy S24, που θα ενθουσιάσουν τους χρήστες και θα δώσουν μια νέα αίσθηση φρεσκάδας στη χρήση των συσκευών. Με αυτή την αναβάθμιση, η Samsung ελπίζει να διατηρήσει την αφοσίωση των χρηστών. Μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε την αναβάθμιση στη συσκευή σας και να απολαύσετε μια πιο εξελιγμένη εμπειρία χρήστη.

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS