ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του Apple Watch παρουσιάζουν σημαντική πτώση

Οι πωλήσεις του Apple Watch παρουσιάζουν σημαντική πτώση

Παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε με ευκολία τους αριθμούς παγκόσμιων πωλήσεων κάθε άλλου κατασκευαστή έξυπνων ρολογιών για άλλη μια φορά, η Apple είναι απίθανο να μην είναι τόσο ενθουσιασμένη με τις τελευταίες τριμηνιαίες πωλήσεις της κορυφαίας οικογένειας Apple Watch της.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch 10 μεγαλώνει σε μέγεθος όπως το Watch Ultra;

Apple Watch πωλήσεις

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πωλήσεις του Apple Watch έχουν μειωθεί από 6,5 εκατομμύρια αποστολές μονάδων σε όλο τον κόσμο το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σε 5,7 εκατομμύρια μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Αυτά τα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν από τη International Data Corporation (IDC), είναι περιέργως πολύ διαφορετικά από τα 7,7 εκατομμύρια που εκτιμούσε η Canalys μόλις την περασμένη εβδομάδα για την ίδια εταιρεία και το ίδιο χρονοδιάγραμμα του δεύτερου τριμήνου του 2024.

Ενώ και οι δύο εταιρείες ερευνών πιστεύουν ότι τo Apple Watch ήταν λιγότερο επιτυχημένo κατά το δεύτερο ημερολογιακό τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2023, η πτώση των πωλήσεων της IDC κατά 800.000 είναι πολύ μεγαλύτερη από την πτώση 400.000 που καταγράφηκε από την Canalys.

Δείτε ακόμα: Το Apple Watch του Sean Elliott ανίχνευσε ακανόνιστο καρδιακό παλμό

Αν πρέπει να εμπιστευτούμε τους νεότερους αριθμούς, ο τεχνολογικός γίγαντας με έδρα το Κουπερτίνο κατέχει απλώς μερίδιο 13,1% της παγκόσμιας αγοράς «συσκευών wearable», καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση πίσω από την Huawei και τη Xiaomi.

Το Huawei Fit 3 είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το μαμούθ με έδρα την Κίνα κατάφερε να εδραιώσει την κυριαρχία του στον κλάδο και να επεκτείνει το προβάδισμά του έναντι της Xiaomi και της Apple, αν και η μάρκα είναι επίσης πολύ δημοφιλής στην πλήρως εξοπλισμένη κατηγορία smartwatch.

Δείτε επίισης: Αυτή η θήκη μετατρέπει το Apple Watch σας σε ένα μικροσκοπικό iPod

Συνολικά, η Huawei κατάφερε εντυπωσιακά να εκτιναχθεί από 6,3 εκατομμύρια σε 8,9 εκατομμύρια πωλήσεις «συσκευών wearable» μεταξύ του δεύτερου τριμήνου του 2023 και του δεύτερου τριμήνου του 2024, τουλάχιστον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της IDC. Τουλάχιστον 6 εκατομμύρια από αυτές τις αποστολές προέρχονται μόνο από την Κίνα, με την Xiaomi να επωφελείται επίσης πολύ από τις σχετικά ισχυρές επιδόσεις της στο πολυπληθέστερο έθνος του κόσμου.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS