ΑρχικήUpdatesΗ Sony επιβεβαίωσε το PS5 Pro στον εορτασμό της 30ης επετείου της

Η Sony επιβεβαίωσε το PS5 Pro στον εορτασμό της 30ης επετείου της

Η Sony ξεκίνησε να γιορτάζει την 30η επέτειο του PlayStation και κατά τη διάρκεια φαίνεται ότι επιβεβαίωσε μια διαρροή για το PS5 Pro.

sony PS5 Pro

Σε μια ανάρτηση στο blog, συμπεριλήφθηκε μια εικόνα για την επέτειο, και παρατηρητικοί αναγνώστες εντόπισαν ένα ύποπτο σχέδιο του PS5 στο μοντάζ, το οποίο φαίνεται να είναι πανομοιότυπο με τη διαρροή του PS5 Pro που είχε γίνει πριν από μία εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα: Το Indiana Jones and the Great Circle έρχεται και στο PS5

Η Dealabs ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε δει συσκευασία λιανικής για το PS5 Pro και δημιούργησε ένα σκίτσο που έδειχνε τρεις μαύρες ρίγες στη μέση των εξωτερικών προσόψεων της κονσόλας. Αυτές οι τρεις μαύρες λωρίδες φαίνονται ξεκάθαρα στην εικόνα μοντάζ της Sony, που μοιάζουν μάλλον με Adidas και σε αντίθεση με τη λωρίδα που μπορείτε να βρείτε στο PS5. Στην πραγματικότητα, το υπάρχον μοντέλο PS5 είναι επίσης στο μοντάζ, με μια μόνο λωρίδα στη μέση.

Η Dealabs ανέφερε ότι περίμενε μια ανακοίνωση το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα παρουσιαζόταν με τη μορφή teaser εικόνας από τη Sony. Ο επίσημος λογαριασμός του PlayStation στο Instagram μάλιστα δημοσίευσε την εικόνα συνοδευόμενη από τον σύνδεσμο “Η πρώτη σου ματιά 👀”.

sony PS5 Pro

Διαβάστε επίσης: Η Sony θέλει παιχνίδια 60 fps στο νέο PS5 Pro της

Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι το PS5 Pro είναι πραγματικό και ότι οι προγραμματιστές ετοιμάζουν τα παιχνίδια τους για αυτή τη νέα κονσόλα. Σύμφωνα με πηγή που είναι εξοικειωμένη με τα σχέδια της Sony, όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου ή αργότερα θα πρέπει να υποστηρίζουν το PS5 Pro. Αυτό υποδηλώνει ότι η επίσημη ανακοίνωση της Sony για αυτή την κονσόλα είναι κοντά.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS