ΑρχικήUpdatesΗ Honor παρουσιάζει το νέο πτυσσόμενο smartphone Magic V3!

Η Honor παρουσιάζει το νέο πτυσσόμενο smartphone Magic V3!

Η Honor παρουσίασε στις διεθνείς αγορές το Magic V3, το πιο πρόσφατο πτυσσόμενο smartphone της.

πτυσσόμενο smartphone honor 
Magic V3

Η κινέζικη εταιρεία τεχνολογίας εντείνει την πρόκληση προς τη Samsung στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Το handset με την οθόνη που διπλώνει όπως ένα βιβλίο έχει ήδη λανσαριστεί στην Κίνα, αλλά η κυκλοφορία του στο εξωτερικό υποδηλώνει τη συνεχή προσπάθεια της Honor να επεκτείνει το μερίδιο της στην αγορά high-end διεθνώς.

Δείτε περισσότερα: Η Honor ξεπερνά τις πωλήσεις smartphone της Samsung

Με το Honor Magic V3, η Honor απέδειξε πόσο λεπτή είναι η συσκευή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Η εταιρεία τόνισε ότι το τηλέφωνο έχει πάχος 9,2 χιλιοστών όταν είναι κλειστό, ενώ το τελευταίο Galaxy Z Fold6 της Samsung φτάνει τα 12,1 χιλιοστά.

Η Honor επισήμανε επίσης τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) στο τηλέφωνό της, ακολουθώντας μια στρατηγική που ευθυγραμμίζεται με άλλους κατασκευαστές, οι οποίοι επίσης προσπαθούν να πείσουν τους καταναλωτές να επενδύσουν περισσότερα χρήματα σε ακριβές αναβαθμίσεις.

Το πτυσσόμενο smartphone διαθέτει μια καινοτόμο λειτουργία, γνωστή ως Magic Portal, που επιτρέπει πλέον το άνοιγμα εφαρμογών σε πολλές οθόνες, σύμφωνα με την Honor. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει τους χρήστες, καθώς τους επιτρέπει να μεταφέρουν με άνεση πληροφορίες μεταξύ των εφαρμογών. Για παράδειγμα, αν κάποιος σας στείλει μια διεύθυνση, μπορείτε να τη σύρετε απευθείας στους Χάρτες Google, χωρίς να χρειάζεται να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε. Επίσης, εάν κάποιος στείλει μια εικόνα, μπορείτε να τη σύρετε εύκολα στην αναζήτηση Google.

Διαβάστε ακόμη: Αξιολόγηση του Honor Magic V2

Το Magic V3 δεν είναι το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της Honor. Η κινέζικη μάρκα τηλεφώνων συνεχίζει να επενδύει σε αυτές τις συσκευές, καθώς αποτελούν έναν τομέα της αγοράς που αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με στοιχεία της Counterpoint Research, οι παγκόσμιες αποστολές πτυσσόμενων smartphone αυξήθηκαν κατά 48% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Η Δυτική Ευρώπη, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού— με εξαίρεση την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα—καθώς και οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, παρουσίασαν υπερδιπλασιασμό αποστολών κατά την ίδια περίοδο. Αυτές είναι οι περιοχές που στοχεύει η Honor.

Στη Δυτική Ευρώπη, η Honor ξεπέρασε τη Samsung για πρώτη φορά και διεκδίκησε την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με την Counterpoint Research.

Η Honor ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να λανσάρει το Magic V3 σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία, καθώς και σε αγορές στη Μέση Ανατολή, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Αφρική.

Magic V3

Δείτε επίσης: Η Apple λανσάρει πτυσσόμενο iPhone, ενώ η Huawei σχεδιάζει tri-fold smartphone

Ο ανταγωνισμός στον τομέα αυτό συνεχίζει να εντείνεται, καθώς η Google λάνσαρε επίσης τον περασμένο μήνα το νέο της πτυσσόμενο τηλέφωνο.

Η Honor αποσπάστηκε από τον κινέζικο κολοσσό τηλεπικοινωνιών Huawei το 2020, επιδιώκοντας να αποφύγει τις αμερικανικές κυρώσεις που πλήττουν την επιχείρηση smartphones της Huawei. Από τότε, η Honor έχει λανσάρει επιθετικά smartphones, εστιάζοντας στις διεθνείς αγορές.

Πηγή: cnbc

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS