ΑρχικήBusinessNick Pickles: Αποχωρεί ο Επικεφαλής Παγκόσμιων Υποθέσεων του X

Nick Pickles: Αποχωρεί ο Επικεφαλής Παγκόσμιων Υποθέσεων του X

Ο επικεφαλής παγκόσμιων υποθέσεων του X (πρώην Twiter), Nick Pickles, ανακοίνωσε ότι παραιτείται και αποχωρεί από την εταιρεία του Elon Musk.

Nick Pickles X

Ο Pickles εργαζόταν στην εταιρεία για δέκα χρόνια και είπε ότι πήρε την απόφαση να φύγει πριν από λίγους μήνες. Από τότε συνεργάζεται με τη Linda Yaccarino, τη διευθύνουσα σύμβουλο του X, για την προετοιμασία της αποχώρησής του.

Δείτε επίσης: Μία beta έκδοση του X TV, κυκλοφορεί για έξυπνες τηλεοράσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nick Pickles ήταν ο εκπρόσωπος του X στην πρόσφατη διαμάχη της πλατφόρμας με την κυβέρνηση της Βραζιλίας. Σύμφωνα με έκθεση των Financial Times, θεωρούνταν το δεξί χέρι της Yaccarino και είχε προσπαθήσει να προσελκύσει διαφημιστές πίσω στην πλατφόρμα και να ενισχύσει την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας απαγόρευσε τη χρήση της πλατφόρμας την περασμένη εβδομάδα. Μια επιτροπή από πέντε δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας ψήφισε τη Δευτέρα για να επικυρώσει μια απόφαση που απαιτεί από την Εθνική Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών (Anatel) να περιορίσει την πρόσβαση στο X. Ο δικαστής Alexandre de Moraes εξέδωσε την απαγόρευση την Παρασκευή ως απάντηση στην άρνηση του ιδιοκτήτη του X, Elon Musk, να συμμορφωθεί με δικαστικές εντολές για τον αποκλεισμό ορισμένων λογαριασμών και τον εντοπισμό του νομικού εκπροσώπου στη χώρα. Τέσσερις ακόμα δικαστές υποστήριξαν αυτή την απόφαση.

Μάθετε περισσότερα: Η Βραζιλία απαγορεύει επίσημα το X

Στην ανάρτηση X που ανακοινώνει την αποχώρησή του, ο Nick Pickles έγραψε: «Ήταν προνόμιο να ηγούμαι της ομάδας @globalaffairs και φεύγω με περισσότερες αναμνήσεις και περισσότερες παντοτινές φιλίες από όσες περίμενα όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γραφείο του Λονδίνου το 2014».

Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, το πρώην στέλεχος της X πέρασε τέσσερα χρόνια ως ανώτερος διευθυντής δημόσιας πολιτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού γίνει global senior strategist για τη δημόσια πολιτική της εταιρείας, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Το 2022, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής παγκόσμιων υποθέσεων.

Δείτε επίσης: Το X μηνύει μεγάλους διαφημιστές για φερόμενο μποϊκοτάζ

Η αποχώρηση του Nick Pickles ενός βασικού στελέχους της X, μπορεί να επιφέρει κάποια αβεβαιότητα, αλλά παρουσιάζει επίσης μια ευκαιρία για τη νέα ηγεσία να οικοδομήσει πάνω στα ισχυρά θεμέλια που έθεσε ο Pickles και να βελτιώσει τις επιχειρήσεις της πλατφόρμας. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα ακολουθήσει για το X.

Πηγή: www.businessinsider.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS