ΑρχικήinetΤο Pixel Stand 2 εξαφανίζεται από το Google Store

Το Pixel Stand 2 εξαφανίζεται από το Google Store

Λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος, ανακαλύψαμε ότι το Pixel Stand 2 δεν λειτουργούσε με το Pixel 9 Pro Fold των 1.800 δολαρίων. Το Pixel Stand 2 κυκλοφόρησε το 2021 και τα πηνία φόρτισης στο νέο πτυσσόμενο δεν είναι τέλεια κεντραρισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή δεν λειτουργεί με το αξεσουάρ. Ως αποτέλεσμα, η Google μόλις αφαίρεσε το Pixel Stand 2 από το Google Store.

Δείτε επίσης: Google: Κυκλοφορεί ενημέρωση για τα Pixel με στόχο την εξάλειψη ευπάθειας

Pixel Stand 2

Το Pixel Stand 2 έχει τιμή 79 $ και λειτουργεί με τα μη αναδιπλούμενα μοντέλα Pixel 9, όπως το Pixel 9 (ασύρματη φόρτιση στα 15 W), το Pixel 9 Pro (ασύρματη φόρτιση στα 21 W) και το Pixel 9 Pro XL (ασύρματη φόρτιση στα 23W). Η βάση διαθέτει τροφοδοτικό USB-C 30W (PD 3.0 w/PPS) και καλώδιο USB C-to-C. Ωστόσο, επειδή η Google δεν πουλά πλέον το προϊόν στο Google Store, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να το βρείτε αλλού.

Για παράδειγμα, το BestBuy το πουλάει μέσω eBay και 25 άτομα το είδαν τις τελευταίες 24 ώρες σε αυτήν την πλατφόρμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για κατόχους Pixel 9, Pixel 9 Pro ή Pixel 9 Pro XL που δεν μπορούν να βρουν το προϊόν στο Google Store. Η τιμή είναι στα 79 δολάρια που το πουλούσε η Google πριν το διακόψει από το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρώπη, ακόμη και η Ιαπωνία.

Δείτε ακόμα: Google: Νέα σωτήρια λειτουργία για τα Pixel Watch 3

Το Pixel Stand 2 ήταν διαθέσιμο από το Google Store πριν από μια εβδομάδα και υπάρχουν πολλά μεγάλα ερωτήματα:

  • Θα υπάρχει Pixel Stand 3;
  • Εάν η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι “Ναι”, μπορεί να γίνει συμβατό με το Pixel 9 Pro Fold και την υπόλοιπη σειρά Pixel 9;
  • Θα διαθέτει ένα Pixel Stand 3 μεγαλύτερες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης;

Δείτε επίσης: Pixel 9: Ξεκλειδώνοντας το Bootloader χάνετε μερικές AI λειτουργίες

Η εξαφάνιση του Pixel Stand 2 από το διαδικτυακό Google Store είναι μεγάλη υπόθεση από πλευράς μάρκετινγκ για την Google, καθώς η χρήση του αξεσουάρ επιτρέπει στους χρήστες της σειράς Pixel 9 να επωφεληθούν από τις ταχύτερες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης των μοντέλων. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι το Pixel Stand 2 χρησιμοποιείται από τους κατόχους Pixel Buds για τη φόρτιση της θήκης φόρτισης Pixel Buds.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS