ΑρχικήUpdatesΑυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;

Αυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;

Δυστυχώς, έχουμε άσχημα νέα για τους λάτρεις της σειράς Samsung FE: Η τιμή αυτών των έως τώρα προσιτών τηλεφώνων μπορεί να αυξηθεί, καθώς αναμένεται η κυκλοφορία του Galaxy S24 FE.

samsung fe

Σύμφωνα με το SmartPrix, η τιμή του Samsung Galaxy S24 FE στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι 649 $, που σημαίνει αύξηση κατά 50 $ σε σχέση με το Galaxy S23 FE. Ο leaker @OnLeaks αναφέρει ότι το βασικό μοντέλο των 128 GB του S24 FE θα ξεκινά από 649 $, ενώ η ανώτερη έκδοση των 256 GB θα κοστίζει 709 $.

Διαβάστε περισσότερα: Η Qualcomm απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Σαν Ντιέγκο

Αν και η αύξηση τιμών δεν είναι τόσο σημαντική, το κυριότερο πλεονέκτημα αυτών των τηλεφώνων είναι ότι προσφέρουν μια πιο οικονομική εναλλακτική στη σειρά Galaxy S. Παρά την προσιτή τιμή τους σε αυτή την κατηγορία, η ελκυστικότητά τους έχει μειωθεί κάπως. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αναπάντεχο, καθώς φέτος η Samsung αύξησε τις τιμές σε αρκετά από τα κορυφαία της μοντέλα, όπως τα S24 Ultra, Z Fold 6 και Z Flip 6.

ΗΠΑ: Η Kaspersky εγκαθιστά το UltraAV antivirus σε PCs

SecNewsTV 54 minutes ago

Πολλές πληροφορίες έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν σχετικά με το S24 FE. Αναμένουμε ότι θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, όλα λειτουργώντας με τον επεξεργαστή Exynos 2400e της Samsung. Αναζητήστε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο, μια κάμερα υπερευρείας 12 megapixel και μια κύρια κάμερα 50 MP.

Το S24 FE φημολογείται ότι θα διαθέτει μπαταρία 4.565 mAh, προσφέροντας διάρκεια έως και 78 ώρες μεταξύ των φορτίσεων. Εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι; Επιπλέον, μια άλλη διαρροή αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, γκρι, γαλάζιο, ανοιχτό πράσινο και κίτρινο χρώμα, αν και πιθανότατα θα φέρουν πιο κοντά στα ιδιόκτητα ονόματα κατά την κυκλοφορία.

samsung android

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Ring: Θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερα μεγέθη;

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Βιετνάμ κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, υποδηλώνοντας ότι η διάθεσή του στις ΗΠΑ πλησιάζει. Με εκτιμώμενες επτά χρόνια ενημερώσεων λογισμικού, φαίνεται να προσφέρει εξαιρετική αξία — ακόμη κι αν η αύξηση της τιμής το μεταφέρει από την κατηγορία των οικονομικών τηλεφώνων στη μεσαία τιμή.

Πηγή: yahoo

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS