Η Microsoft εργάζεται σε μια αναθεώρηση της εφαρμογής Copilot για κινητά, που περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα που θα μετατρέψει τον βοηθό AI σε εικονικό παρουσιαστή ειδήσεων. Πολλές πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft λένε ότι ο γίγαντας λογισμικού δοκιμάζει μια πλήρως επανασχεδιασμένη εφαρμογή Copilot τις τελευταίες εβδομάδες που δεν μοιάζει με καμία από τις άλλες εφαρμογές της Microsoft.

Δείτε επίσης: Πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη Microsoft Teams

To Microsoft Copilot είναι μια καινοτόμος δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες σε διάφορες εφαρμογές. Προσφέρει έξυπνες προτάσεις και αυτοματοποιημένες λύσεις, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση καθημερινών εργασιών και τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Ενσωματωμένο σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Microsoft 365, το Copilot αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει στους χρήστες προσαρμοσμένη υποστήριξη, ελαχιστοποιώντας τη χρονοβόρα αναζήτηση και τη λήψη αποφάσεων. Με τη χρήση δεδομένων και πλαισίου από τα ίδια τα έγγραφα του χρήστη, tο Copilot μπορεί να προσφέρει μοναδικές γνώσεις και λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Δείτε ακόμα: Η Microsoft αφαιρεί το revenge porn από την αναζήτηση του Bing

Ο επανασχεδιασμός του Copilot περιλαμβάνει θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με βάση τα δικά σας ενδιαφέροντα ή το ιστορικό ερωτήσεών σας στο Copilot. Ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προσφερθεί να δημιουργήσει μια ιστορία για εσάς μια μέρα, να σας ρωτήσει αν θα κάνετε προπόνηση την επόμενη ή απλώς να εμφανίσει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα αθλημάτων χωρίς να χρειάζεται να τα ζητήσετε.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Πώς να ενεργοποιήσετε και να διαγράψετε τα cookies;

Η διεπαφή βασίζεται σε κάρτες, με εικόνες που δημιουργούνται από AI για να δελεάσουν τους χρήστες του Copilot να χρησιμοποιούν περισσότερο την εφαρμογή. Ενώ το σύστημα chatbot είναι ακόμα στη θέση του, μπορείτε να κάνετε κύλιση σε μια λίστα θεμάτων και προτάσεων χωρίς να χρειαστεί ποτέ να πληκτρολογήσετε στο Copilot.

Πηγή: theverge