ΑρχικήinetΔιάσημος leaker επιβεβαιώνει τα 16 GB RAM για το Galaxy S25 Ultra

Διάσημος leaker επιβεβαιώνει τα 16 GB RAM για το Galaxy S25 Ultra

Η Samsung φέρνει νέα τσιπ μνήμης 12 nm που θα είναι διαθέσιμα σε επιλογές 12 GB και 16 GB, οι οποίες θεωρήθηκαν ως υπόδειξη για πιθανή μνήμη RAM 16 GB για το Galaxy S25 Ultra.

Στις αρχές Αυγούστου, η Samsung ανακοίνωσε ότι αρχίζει να κατασκευάζει τα λεπτότερα τσιπ μνήμης για κινητά στον κόσμο, σχεδιασμένα για λειτουργικότητα τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή.

Δείτε επίσης: Galaxy S24 FE: Το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone που διαθέτει Galaxy AI

Galaxy S25 Ultra

Η Samsung ανακοίνωσε ότι τα νέα της τσιπ μνήμης 12 nm θα είναι διαθέσιμα σε επιλογές 12 GB και 16 GB, οι οποίες θεωρήθηκαν ως υπόδειξη για πιθανή μνήμη RAM 16 GB για το Galaxy S25 Ultra. Το τελευταίο τηλέφωνο της Samsung που είχε τόση μνήμη ήταν το Galaxy S21 Ultra από το 2021.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 2 hours ago

Αλλά τώρα ένα tweet από αναμφισβήτητα μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές για διαρροές της Samsung, του Ice Universe (@UniverseIce), μοιράστηκε στο X ότι το S25 Ultra «θα έχει σίγουρα την έκδοση 16 GB RAM», προσθέτοντας ότι “αυτό είναι 100% επιβεβαιωμένο.

Δείτε ακόμα: Αυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;

Οπότε, αρκεί να πούμε, δεδομένης της ανακοίνωσης της Samsung για τα νέα της τσιπ μνήμης και τα λεγόμενα του Ice Universe, ότι η πιθανότητα ενός Galaxy S25 Ultra με 16GB RAM είναι μεγάλη. Στην πραγματικότητα ωστόσο, πιθανότατα δεν θα είναι ιδιαίτερα αντιληπτό κατά την τακτική χρήση του τηλεφώνου, καθώς το Galaxy S24 Ultra είναι ήδη κάτι παραπάνω από ικανό με τα 12 GB RAM του.

Φυσικά, όπως και με το φετινό Ultra, το S25 Ultra θα έχει πιθανώς ένα μεγάλο μέρος της μνήμης των 16 GB που είναι δεσμευμένο για τις εργασίες τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή, αλλά μπορεί να είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί πιο γρήγορα από τα φθηνότερα μοντέλα με 12 GB μνήμης RAM (αν υπάρχουν).

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Ring: Θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερα μεγέθη;

Προς το παρόν περιμένουμε μόνο το Ultra να έρθει με την αύξηση της μνήμης, ενώ το τυπικό Galaxy S25 και το Galaxy S25 Plus πιθανότατα θα παραμείνουν στα 12 GB.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS