Η πρόσφατη σύλληψη του ράπερ Sean John Combs, γνωστού κυρίως ως “Diddy“, Puff Daddy και P. Diddy, έχει φέρει στο φως ένα πλήθος θεωριών συνωμοσίας, επηρεάζοντας και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των Beyonce, Jay Z, Justin Bieber, Jennifer Lopez κ.ά.

Ο Αμερικανός ράπερ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, sex trafficking και δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης.

Εδώ θα δούμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μετά τη σύλληψη του Diddy.

Σύνδεση Diddy, Beyonce, Jay Z και δολοφονίες:

Μια από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν μετά τη σύλληψη του Diddy είναι αυτή που συνδέει τον ίδιο, τη Beyonce και τον Jay Z, με τους θανάτους τριών τραγουδιστών που έχουν λάβει χώρα εδώ και χρόνια: Aaliyah, Liza Lopez και Michael Jackson. Η Aaliyah πέθανε στις 25 Αυγούστου 2001, η Lopez στις 25 Απριλίου 2002 και ο Jackson στις 25 Ιουνίου 2009, κάτι που οι χρήστες στο X / Twitter θεωρούν πως δεν είναι σύμπτωση. Αφορμή στάθηκε το τραγούδι του ράπερ J. Cole, «She Knows», το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2013 και το οποίο έκανε αναφορές στους θανάτους των τριών καλλιτεχνών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ανάμειξη των τριών τραγουδιστών στους θανάτους.

Δείτε επίσης: Χάκερς κρύβουν Malware σε πλαστά «διαγραμμένα αρχεία Diddy»

Σύνδεση του σπιτιού του Diddy με την περίφημη έπαυλη του Playboy μέσω τούνελ:

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι μια μυστική σήραγγα ένωνε την έπαυλη του Diddy στο Λος Άντζελες με την γνωστή έπαυλη του Playboy. Ωστόσο, σύμφωνα με ελέγχους του Reuters, αυτή η θεωρία είναι κατασκευασμένη και δεν ισχύει.

Η σύνδεση του Meek Mill με τα πάρτι του Diddy:

Ο παραγωγός Rodney “Lil Rod” Jones υπέβαλε μήνυση μερικούς μήνες πριν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Meek Mill συναναστράφηκε με ανήλικα κορίτσια και σεξεργάτριες στα πολυσυζητημένα πάρτι του Diddy. Ο Meek Mill αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και πρόσφερε 100.000 δολάρια για να ερευνήσει πώς μπλέχτηκε σε αυτό το σκάνδαλο.

Dr. Umar: Η σύλληψη του Diddy έγινε για να αποσπάσει την προσοχή από τις εκλογές:

Ο Dr. Umar, γνωστός για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, υποστήριξε ότι η σύλληψη του Diddy αποτελεί πολιτικό αντιπερισπασμό, ώστε να μην δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους νόμους και τις πολιτικές που ψηφίζονται στα παρασκήνια.

Πολιτικά πρόσωπα στα “Freak Offs” πάρτυ του Diddy:

Δείτε επίσης: Twitch: Νέα μέτρα για καταπολέμηση σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο πρώην σωματοφύλακας Gene Deal, ο οποίος εργαζόταν για τον Diddy τη δεκαετία του 1990, ισχυρίστηκε ότι πολλοί γνωστοί πολιτικοί βρίσκονταν στα περίφημα πάρτι του Diddy. Ο Deal πιστεύει ότι αξιωματούχοι υψηλού προφίλ μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο και ότι υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο πίσω από την υπόθεση Diddy.

Ημερολόγιο της Kim Porter στο φως της δημοσιότητας:

Ένα βιβλίο με τίτλο «Kim’s Lost Words: A Journey for Justice from the Other Side» φέρεται να περιλαμβάνει καταχωρήσεις από το ημερολόγιο της εκλιπούσας πρώην συντρόφου του Diddy, Kim Porter. Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε μόλις 10 ημέρες πριν από τη σύλληψη του Combs, έχει γίνει μπεστ σέλερ, αν και ο δικηγόρος του Diddy και οι στενοί φίλοι της Porter λένε ότι πρόκειται για απάτη.

Justin Bieber – Τραγούδι μέσω Artificial Intelligence :

Τον Απρίλιο, εμφανίστηκε ένα τραγούδι που έμοιαζε να το τραγουδά ο Justin Bieber. Οι στίχοι αναφέρονταν σε ένα «Diddy party», όπου ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι «έχασε» τον εαυτό του. Αν και είχε επιβεβαιωθεί ότι το τραγούδι δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, το τραγούδι ξαναήρθε στο φως μετά τη σύλληψη του Diddy, τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερες φήμες σχετικά με την επιρροή του ράπερ στον Bieber.

Φήμες για Ashton Kutcher και Mila Kunis:

Μετά τη σύλληψη του Diddy, διαδόθηκαν φήμες ότι οι δημοφιλείς ηθοποιοί Ashton Kutcher and Mila Kunis χώριζαν λόγω των φωτογραφιών του Kutcher σε πάρτι με του Diddy. Πηγή κοντά στο ζευγάρι απέρριψε αυτές τις φήμες χωρισμού.

Διαζύγιο Jennifer Lopez και Ben Affleck:

Στο podcast του, Collect Calls with Suge Knight, ο Suge Knight ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφος του Diddy, Jennifer Lopez, φαινόταν σε βίντεο που κατασχέθηκαν από το FBI. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, αυτό ήταν που οδήγησε στο διαζύγιο Affleck- Lopez. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι και των δύο ηθοποιών αρνήθηκαν αυτόν τον ισχυρισμό.

Δείτε επίσης: Dark Web malware εκθέτει 3.300 χρήστες που συνδέονται με site κακοποίησης παιδιών

Usher: Διαγραφή social media λογαριασμών:

Λίγο μετά τη σύλληψη του Diddy, ο λογαριασμός X του Usher εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, οδηγώντας σε εικασίες για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο. Ο Usher εξήγησε αργότερα ότι ο λογαριασμός του είχε χακαριστεί.

Οι ισχυρισμοί του Suge Knight κατά των Clive Davis και Russell Simmons:

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή, ο Suge Knight ισχυρίστηκε ότι τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας Clive Davis, Russell Simmons και Andre Harrell έκαναν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ σε συναναστροφή τους με τον Diddy. Ο εκπρόσωπος του Davis έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Η σύλληψη του Diddy και οι διάφορες θεωρίες, που κυκλοφορούν, έχουν πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα social media. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες αποτελούν μέρος μιας στοχευμένης προσπάθειας να ρίξουν σημαντικά πρόσωπα στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ άλλοι δηλώνουν σίγουροι για την ενοχή τόσο του ράπερ όσο και πολλών άλλων ατόμων. Καθώς οι νομικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, η υπόθεση είναι πιθανό να παραμείνει στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη δικαιοσύνη και την επιρροή κάποιων προσώπων σε κύκλους υψηλού προφίλ.

Οι κατηγορίες κατά του Combs έχουν επίσης αναζωπυρώσει τις μακροχρόνιες συζητήσεις σχετικά με τη μεταχείριση των γυναικών και ανήλικων ατόμων στη μουσική βιομηχανία, με ορισμένους να επισημαίνουν ένα μοτίβο κακοποίησης και εκμετάλλευσης που εκτείνεται πέρα ​​από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: tribune.com.pk