Η Verizon αντιμετωπίζει μια τεράστια διακοπή λειτουργίας που επηρεάζει τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι σε όλες τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας με τη Verizon. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι τα τηλέφωνά τους βρίσκονται σε λειτουργία SOS.

Δείτε επίσης: Verizon: Νέα δορυφορική υπηρεσία μηνυμάτων από το φθινόπωρο

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι τα τηλέφωνά τους βρίσκονται σε λειτουργία SOS.

«Κατά τη διάρκεια του περιστατικού λάβαμε αναφορές από το Birmingham, το Foley, το Montgomery, το Benton, το Brookland, το Des Arc, το Fayetteville, το Hot Springs Village, την Washington, το Dover, το Apopka, το Brandon, το Cape Coral, το Clermont, το Crestview, το Fort Pierce, το Hollywood, το Miami, τη Νάπολη, την Ocala και 652 άλλες πόλεις», σύμφωνα με ιστότοπο που παρακολουθεί τη διακοπή.

Υπάρχουν επίσης περισσότερες από 100.000 αναφορές χρηστών για προβλήματα στο Downdetector. Ο χάρτης διακοπής λειτουργίας του Downdetector δείχνει hotspot σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και της Ατλάντα. Με βάση αυτόν τον χάρτη, φαίνεται ότι οι διακοπές είναι πιο διαδεδομένες στην Ανατολική Ακτή.

Δείτε ακόμα: Verizon: Διακανονισμός $16 εκατ. για παραβιάσεις της TracFone

Οι υπηρεσίες της Verizon εκτός λειτουργίας σε όλες τις ΗΠΑ

Γνωρίζουμε ότι ένα πρόβλημα επηρεάζει την εξυπηρέτηση ορισμένων πελατών“, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Verizon, Ilya Hemlin, σε δήλωση στο The Verge. «Οι μηχανικοί μας έχουν δεσμευτεί και εργαζόμαστε γρήγορα για να εντοπίσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα».

Η εταιρεία δημοσίευσε την ίδια δήλωση στον λογαριασμό υποστήριξής της στο X. Απαντάει επίσης σε άτομα που εκφράζουν παράπονα. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι τα τηλέφωνά τους βρίσκονται σε λειτουργία SOS.

Δείτε επίσης: T-Mobile και Verizon αποφεύγουν τους πύργους 5G στις φτωχές γειτονιές

Ενημέρωση: Προστέθηκε δήλωση της Verizon, όπου ενημέρωσε την αναφορά σχετικά με το ποιες πόλεις επηρεάστηκαν και σημείωσε ότι το Downdetector εμφανίζει περισσότερες από 100.000 αναφορές χρηστών.

Πηγή: theverge