Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών στις 5 Οκτωβρίου, η Apple αποκαλύπτει ένα σύνολο νέων Creative Activities για την τάξη, που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές να γίνουν πιο δημιουργικοί στα μαθήματά τους.

Δείτε επίσης: Apple: Λανσάρει έξυπνη οικιακή οθόνη παρόμοια με το iPad;

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, η Apple μοιράστηκε ότι κυκλοφορεί νέους πόρους Everyone Can Create ειδικά για δασκάλους. Μέρος τους είναι το Creative Activities που προσφέρουν ένα σωρό γρήγορες και ελκυστικές ιδέες μαθημάτων που επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να εμφυσήσουν λίγη φαντασία και δημιουργικότητα στα πλάνα διδασκαλίας τους.

Το Apple Creative Activities για Νεαρούς Μαθητές (ηλικίες 4 έως 8 ετών) και to Creative Activities για Μαθητές (ηλικίας 8 ετών και άνω) έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους δασκάλους να συνδέονται με τους μαθητές τους, διατηρώντας παράλληλα το δικό τους φόρτο εργασίας διαχειρίσιμο. Κάθε δραστηριότητα εστιάζει στην οικοδόμηση βασικών δεξιοτήτων και επιτρέπει στους μαθητές να αρχίσουν να δημιουργούν αμέσως, χάρη σε εύχρηστα πρότυπα και συνδέσμους με δυνατότητα κοινής χρήσης.

Δείτε ακόμα: Apple Music Classical 2.0: Φέρνει album booklets για χιλιάδες άλμπουμ

Οι πιο πρόσφατες δημιουργικές δραστηριότητες είναι:

  • Drawing: reveal a Constellation
  • Photo: create a Sticker Collage
  • Video: see More in Slo-Mo
  • Music: lay Down a Beat

Τώρα μπορείτε να βρείτε αυτές τις δραστηριότητες στην Apple Education Community, η οποία διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη. Παράλληλα με αυτές τις νέες προσφορές, η Apple διευρύνει επίσης τις δυνατότητες συνεργασίας του

Φόρουμ σε 16 ακόμη χώρες και περιοχές, ανοίγοντας την πόρτα σε ακόμη περισσότερους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Επιπλέον, η Apple ενισχύει το πρόγραμμα Apple Learning Coach, μια δωρεάν πηγή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους εκπαιδευτικούς να υποστηρίζουν τους συναδέλφους τους δασκάλους στη μεγιστοποίηση των προϊόντων της Apple. Με νέα μαθήματα και την ευελιξία να εγγραφείτε και να συμμετέχετε όποτε θέλετε, αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται τώρα σε οκτώ γλώσσες σε 15 χώρες και περιοχές.

Δείτε επίσης: Apple M3 MacBook Pro 14 – Μοναδική προσφορά στα 1.199 $!

Σίγουρα είναι υπέροχο που περισσότεροι δάσκαλοι σε όλο τον κόσμο μπορούν να μάθουν να χρησιμοποιούν τις ενσωματωμένες εφαρμογές και δυνατότητες Apple Creative Activities σε iPad και Mac για να δημιουργούν ουσιαστικές μαθησιακές εμπειρίες για τους μαθητές τους. Οι νέοι και τα gadget τους – smartphone, tablet κ.α – είναι πρακτικά αχώριστοι. Έτσι, είναι απολύτως λογικό η εκπαίδευση να εξελίσσεται και να παρουσιάζει τη γνώση με τρόπο που να αντηχεί στην ψηφιακή γλώσσα της.

Πηγή: phonearena