ΑρχικήinetTο iPhone σε βοηθάει να φτιάξεις τη δική σου μπύρα

Tο iPhone σε βοηθάει να φτιάξεις τη δική σου μπύρα

Πολλοί θα ήθελαν να φτιάξουν δική τους μπύρα και κάποιοι το τολμούν. Με τη βοήθεια μίας συσκευής που ετοιμάζει η Cargo και ενός iPhone, η διαδικασία απλοποιείται και η επιτυχία είναι… εξασφαλισμένη.

Η εταιρία Cargo προέρχεται από το Μπέλφαστ και πρόσφατα εγκαταστάθηκε στην Αμερική για να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο project, τελειοποιώντας τη συσκευή που ονομάζεται Brewbot.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος είναι να επιλέξει μία συνταγή μπύρας και να συνδέσει το iPhone του μέσω Bluetooth με το Brewbot. Όλα τα υπόλοιπα, από τον υπολογισμό της ποσότητας νερού, μέχρι την διασφάλιση της ενδεδειγμένης θερμοκρασίας ζύμωσης θα τα αναλάβει ο “ειδικός”.

Aν τα παραπάνω ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα, ο παράγοντας του κόστους έρχεται να… προσγειώσει πολλούς.

Οι πρώτοι 25 που θα παραλάβουν ένα Brewbot (τον Ιούνιο) έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και χρηματοδότησαν το προϊόν με 1.800 ευρώ, μέσω της καμπάνιας του στο Kickstarter.

Η επόμενη βαθμίδα βρίσκεται στα 1.920 ευρώ και υπάρχουν ακόμη μερικά κουπόνια διαθέσιμα. Οι πρώτες αποστολές όμως αφορούν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις ΗΠΑ, οπότε εμείς εδώ θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, εφόσον το προϊόν πετύχει την χρηματοδότησή του και προχωρήσει σε κανονική παραγωγή.

Εάν θέλετε να συμβάλλετε στο στόχο της χρηματοδότησης που είναι 100.000 στερλίνες, ώστε να υλοποιηθεί το προϊόν, μπορείτε να προσφέρετε όποιο ποσό επιθυμείτε, από 1 στερλίνα. Ίσως σε έναν χρόνο από τώρα να έχετε το δικό σας Brewbot, και σε πιο προσιτή τιμή!

 

Πηγή: e-pcmag.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS