ΑρχικήsecurityΗ Apple επιδιορθώνει σφάλματα στη μπαταρία του MacBook με τις νέες αναβαθμίσεις...

Η Apple επιδιορθώνει σφάλματα στη μπαταρία του MacBook με τις νέες αναβαθμίσεις SMC Firmware

Η Apple έχει κυκλοφορήσει τρεις ξεχωριστές ενημερωμένες εκδόσεις firmware για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών υπολογιστών της, MacBook, αντιμετωπίζοντας ένα σφάλμα που αφορούσε την μπαταρία και δυσλειτουργία του συστήματος.

Η αναβάθμιση MacBook Pro SMC Firmware Update 1.8 συνιστάται για μοντέλα MacBook Pro (μέσα του 2012). Το MacBook Pro Retina SMC Update v1.2 αφορά MacBook Pro φορητούς υπολογιστές 13-ιντσών με οθόνη Retina (τέλη του 2012 μοντέλα), και το MacBook Pro 15-ιντσών με οθόνη Retina (μέσα του 2012 μοντέλα).

Τέλος, η αναβάθμιση MacBook Air SMC Update v1.9 απευθύνεται σε MacBook Air (μέσα του 2012 και μέσα του 2013 μοντέλα). Όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις περιέχουν επιδιορθώσεις για το ίδιο σύνολο σφαλμάτων.

Οι χρήστες MacBook Pro και MacBook Air πρέπει να εφαρμόζουν τις ενημερώσεις σε λειτουργικά OS X 10.6.8, OS X 10.7.5 ή OS X 10.8.2 (ή μεταγενέστερα).

Οι χρήστες του MacBook Pro Retina θα πρέπει να διαθέτουν OS X 10.7.5 ή OS X 10.8.2 (ή νεότερη έκδοση) για την αντίστοιχη ενημέρωση τους.

Κατεβάστε το MacBook Pro SMC Firmware Update (Δωρεάν)

Κατεβάστε το MacBook Pro Retina SMC Update (Δωρεάν)

Κατεβάστε το MacBook Air SMC Update (Δωρεάν)

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS