ΑρχικήinetΤετραήμερο σεμινάριο για νέες start-ups‏ στην Αθήνα από την Google

Τετραήμερο σεμινάριο για νέες start-ups‏ στην Αθήνα από την Google

Tο Google Launchpad θα διεξαχθεί από 7 έως 8 Οκτωβρίου.

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 7/10, η Google φέρνει στην Αθήνα το Google Launchpad, ένα δωρεάν τετραήμερο σεμινάριο για νέα start-ups και προσκαλεί developers (προγραμματιστές) και λάτρεις των start-ups από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν, να μοιραστούν ιδέες και τεχνικές δεξιότητες και να σχηματίσουν ομάδες ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα, και να τρέξουν τις δικές τους start-ups επιχειρήσεις.

Εργαζόμενοι της Google και ομιλητές από τη διεθνή κοινότητα προγραμματιστών, θα παραστούν για να καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες αλλά και για να τους παρουσιάσουν εργαλεία-κλειδιά μέσα από διάφορα σεμινάρια όπως User Interface /User Experience Workshop, Proof Of Concept Development Workshop, και Marketing/Pitch Skills Workshop.

Στο τέλος της εβδομάδας οι ομάδες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα επιλεγμένο πάνελ επιχειρηματιών και οι καλύτερες ιδέες θα λάβουν περαιτέρω υποστήριξη για την πραγματοποίησή τους. Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει τρίμηνη παροχή γραφείων και εγκαταστάσεων, νομικών και λογιστικών συμβουλών καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών από την iqbility (http://www.iqbility.com/) και εργασιακών χώρων και σεμιναρίων για νομικά και λογιστικά θέματα, και για web design και web development προσφερόμενα από το Found.ation (http://www.thefoundation.gr/). Επιπλέον οι συμμετέχουσες ομάδες θα λάβουν $2.000 πίστωση για χρήση της Google Cloud Platform προκειμένου να ξεκινήσουν τη δική τους web ή mobile εφαρμογή.

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα που φιλοξενεί το Google Launchpad, ακολουθώντας το λανσάρισμά του στο Google Campus Tel Aviv. Το Google Launchpad αποτελεί μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας της Google να ενισχύσει τους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο μέσω προγραμμάτων, συνεργασιών, αλλά και των ίδιων των προϊόντων της, με στόχο να προσφέρει ουσιαστικές οικονομικές ευκαιρίες σε ανθρώπους, επιχειρήσεις και κοινότητες.

Το Google Launchpad θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας (πρώην Εθνικό Ωδείο), από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου. Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να εγγραφούν στην ειδική φόρμα υποβολής έως και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

 

Πηγή: portal.kathimerini.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS