ΑρχικήinetΟ Ερικ Σμιτ της Google στην Αθήνα

Ο Ερικ Σμιτ της Google στην Αθήνα

Ο επί δεκαετίας διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ένας από τους πλουσιότερους  ανθρώπους στον κόσμο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά

Ημέρα διαδοχικών επαφών με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας του διαδικτύου και των τηλεπικοινωνιών θα είναι η επόμενη Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Εκείνη την ημέρα θα βρεθεί στην Αθήνα ο πρόεδρος της Google και ένας από τους πλουσιότερους  ανθρώπους στον κόσμο, Ερικ Σμιτ.

Ο επί δεκαετίας (2001-2011) διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας, η οποία γιγαντώθηκε χάρη στη διάσημη πια μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο και πλέον κυριαρχεί στο οικοσύστημα των φορητών συσκευών με το λειτουργικό της σύστημα, το ευρέως διαδομένο Android και νυν εκτελεστικός πρόεδρος θα μιλήσει στο φινάλε το τετραήμερου ανάδειξης νέων start-ups που διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα η Google.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Ερικ Σμιτ θα συναντηθεί στο Μαξίμου και με τον Αντώνη Σαμαρά. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 11 το πρωί, ο  πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στην Αθήνα  τον πρόεδρο της ΖΤΕ, Hou Weigui.

Η  συνάντησή τους θα αφορά στη δρομολογημένη επένδυση της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε κέντρο διαμεταφοράς προϊόντων της προς τη Νότια Ευρώπη και άλλες μεσογειακές χώρες μέσω του Πειραιά.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS